פורסם 2009 במאי 1816 שנים שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודרך אגב יש לי שאלה: אם אני אבחר את מסלול הכלכלה, מתוכו אוכל עם הזמן לטפס בדרגות ולהיעשות מנהל סניף בנק, או אפילו אחד המנהלים בסניף המרכזי? או שאצטרך לבחור במסלול אחר?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים פשוט תבחר מה שיותר מעניין אותך.ולא, המגמה בתיכון זה לא מה שיגרום לך להיות עשיר.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר פשוט תבחר מה שיותר מעניין אותך.ולא, המגמה בתיכון זה לא מה שיגרום לך להיות עשיר.נכון, אבל המגמה בתיכון נותנת דלת למסלולים שונים באוניברסיטה מאוחר יותר.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים נכון, אבל המגמה בתיכון נותנת דלת למסלולים שונים באוניברסיטה מאוחר יותר.תגביר פיזיקה 5 יחידות, אנגלית 5 יחידות, מתמטיקה 5 יחידות וזה מספיק. אולי תגביר עוד איזה מקצוע שקצת מעניין אותך למרות שגם ככה אם תוציא ציונים טובים זה יותר ממספיק.אגב, אצלנו בבצפר ניהול עסקי למשל נחשבת למגמה שהכי קרובה למב"ר.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים גם אצלנותגביר מתמטיקה אנגלית ופיסיקה, וקח עוד איזה מקצוע פשוט כמו ניהול עסקי באמת (שלשם הולכים כל ה3 יח"ל) כדי שיהיה לך זמן להשקיע בפיסיקה ומתמטיקה.אם אפשר עדיף שתקח "דוברי אנגלית" ותסיים עם זה בכיתה יא', כי יש בתי ספר שעושים את כל הבגרויות בפיסיקה ביב' וזה די לחץ
פורסם 2009 במאי 1816 שנים אם יש לו ראש ריאלי, שיעשה פיזיקה.לפי דעתי זה יועיל לו יותר מגיאוגרפיה (במיוחד באוניברסיטה)
פורסם 2009 במאי 1816 שנים ילד אני לא יודע איפה אתה לומד אבל ניהול עיסקי אצלנו ניחשבת אחת המגמות הגרועות ,בדרך כלל לאלו שיש להם צינוים גרועים .ולזה שמעליי ,לא 85 בפיזיקה עדיף על 100 בגאוגרפיה .
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מי דיבר על הבונוס ,אני מדבר על העובדה שמגמת פיסיקה נחשבת למגמה טובה ,ומגמת גאוגרפיה פחות (יש בתי ספר כמו שלי שהיא אפילו ניחשבת למגמה של מפגרים ).
פורסם 2009 במאי 1816 שנים באוניברסיטה לא ממש מעניין להם את העכוז מה למדת (מוגבר, אני מתכוון) כשהיית בתיכון, מעניין אותם ממוצע ציונים...מה שאתה לומד בבית הספר שלך בכיתות י' עד י"ב עושים בחודשיים באוניברסיטה ככה שאתה לא צריך להתרגש יותר מדי.. קח משהו שמעניין אותך...
פורסם 2009 במאי 1816 שנים זה לא קשור למגמה, זה רק מקצוע שאפשר להגביר.אבל יש בזה משהו שפיזיקה נחשב יותר מגאוגרפיה. זה גם יכול לעזור לך ביותר מקומות (חוץ מהאוניברסיטה)גם פיזיקה יותר קשה מגאוגרפיה.בקיצור, ריאלי - פיזיקה. לא ריאלי - גאוגרפיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.