עבור לתוכן

ההבדל בין הסדרה הירוקה לשחורה, כלכך משמעותי?

Featured Replies

פורסם

ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.

פורסם

ההבדל הראשון הוא במהירות סיבוב, Green מסתובב במהירות בין 5400-7200 לפי איזשהו אלגוריתם של WD, ככל הנראה בהתאם לעומס. סדרת דיסקים הזאת מותאמת לאחסון, גיבוי, HTPC וכד'. יתרון בולט זה חסכון בחשמל -> טמפ' נמוכות.

סדרת Black זאת סדרה שאמורה לתת ביצועים מקסימאליים עבוד דיסק 7200, דיסקים מסדרה זאת הם בין המהירים ביותר בעולם.

סדרת Blue היא Mainstream שלא איטית משמעותים ביחס ל-Black.

פורסם
  • מחבר

1.אם אני משתמש בסדרה הירוקה כהארד דיסק הראשי - איפה אני ישים לב להבדל לעומת הסדרה השחורה? בהעברת קבצים מכונן לכונן? או גם בדברים אחרים?

2.ההבדל בביצועים כלכך משמעותי שהוא שווה 150 שקל?

3.הבנתי שHD103UJ של סאמסונג הוא שילוב של שני הסדרות, גם מהיר וגם שקט. במחיר זול. למישהו יש כתבה או משהו בסגנון שמוכיח את זה?

אני רוצה להוכיח לאבא שלי, שאין טעם לקנות WD כמו שהוא רוצה.

פורסם

1. אם תשתמש ב-WD10EADS אז ההבדל לא יהיה כ"כ משמעותי, לדעתי יורגש אצל אנשים שדורשים ביצועים ויודעים מתי הם מקבלים אותם, שרתי קבצים, אינדקסים וכדומה.

2. לא. במיוחד לא ביחס ל-HD103UJ.

3. זו ביקורת על כונן אחד אבל בהשוואות עצמן יש עוד המון כוננים קשיחים ובניהם ה-HD103UJ.

http://techreport.com/articles.x/16472

פורסם
  • מחבר

אה מעולה תודה.

אגב, איזה מביניהם זה הסאמסונג? או הWD אם הוא גם שם? כיוון שמכל האופציות בהשוואה לא מצאתי במפורש את השם של הגדם או החברה.

יש גם השוואה בין הסאמסונג לWD?

פורסם

אתה אומר סמסונג ו-WD כאילו שיש לחברות הללו רק דיסק קשיח אחד בכל נפח.

תדבר על דגמים ספציפיים ואני אעזור לך.

פורסם
  • מחבר

HD103UJ. של סאמסונג

ו WD10EADS & WD1001FALS של WD

פורסם

הם נקראים שם

Caviar Green

Caviar Black

ו-Spinpoint F1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים