פורסם 2009 במאי 1816 שנים ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים ההבדל הראשון הוא במהירות סיבוב, Green מסתובב במהירות בין 5400-7200 לפי איזשהו אלגוריתם של WD, ככל הנראה בהתאם לעומס. סדרת דיסקים הזאת מותאמת לאחסון, גיבוי, HTPC וכד'. יתרון בולט זה חסכון בחשמל -> טמפ' נמוכות.סדרת Black זאת סדרה שאמורה לתת ביצועים מקסימאליים עבוד דיסק 7200, דיסקים מסדרה זאת הם בין המהירים ביותר בעולם.סדרת Blue היא Mainstream שלא איטית משמעותים ביחס ל-Black.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר 1.אם אני משתמש בסדרה הירוקה כהארד דיסק הראשי - איפה אני ישים לב להבדל לעומת הסדרה השחורה? בהעברת קבצים מכונן לכונן? או גם בדברים אחרים?2.ההבדל בביצועים כלכך משמעותי שהוא שווה 150 שקל?3.הבנתי שHD103UJ של סאמסונג הוא שילוב של שני הסדרות, גם מהיר וגם שקט. במחיר זול. למישהו יש כתבה או משהו בסגנון שמוכיח את זה? אני רוצה להוכיח לאבא שלי, שאין טעם לקנות WD כמו שהוא רוצה.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים 1. אם תשתמש ב-WD10EADS אז ההבדל לא יהיה כ"כ משמעותי, לדעתי יורגש אצל אנשים שדורשים ביצועים ויודעים מתי הם מקבלים אותם, שרתי קבצים, אינדקסים וכדומה.2. לא. במיוחד לא ביחס ל-HD103UJ.3. זו ביקורת על כונן אחד אבל בהשוואות עצמן יש עוד המון כוננים קשיחים ובניהם ה-HD103UJ.http://techreport.com/articles.x/16472
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר אה מעולה תודה.אגב, איזה מביניהם זה הסאמסונג? או הWD אם הוא גם שם? כיוון שמכל האופציות בהשוואה לא מצאתי במפורש את השם של הגדם או החברה.יש גם השוואה בין הסאמסונג לWD?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים אתה אומר סמסונג ו-WD כאילו שיש לחברות הללו רק דיסק קשיח אחד בכל נפח.תדבר על דגמים ספציפיים ואני אעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.