עבור לתוכן

Edimax br-6204wg - החיבור האלחוטי מתנתק כל הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי.

לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק.

עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט! :)

יכול להיות שהוא איבד את דעתו לגמרי ואני צריך למצוא אחד חדש? או שאני יכול להחיות אותו?

תודה מראש.

פורסם

סביר להניח שאיזה מכשיר של שכן או בבית שלכם שקנו\יתם לאחרונה מתנגש עם תדרי השידור של הנתב וזה מה שגורם לשיבוש התקשורת בין המחשב לנתב.

יכול להיות שהוא לא חזק בשבלי להתגבר על ההפרעה שמכשירים מסויימים בסביבה גורמים או שבאמת נגרם לו איזה שהוא נזק לאחר שנתיים של שימוש.

בכל מקרה לפני שקונים חדש\אחר צריך לבדוק שבאמת אין הפרעה בבית או בסביבה שגורמת לתקלה וזאת בעזרת נתב אחר או כרטיס רשת אחר למחשב הנייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים