עבור לתוכן

מה דעתכם על הלוח הבא?

Featured Replies

פורסם

מה שהכותרת אומרת , מה דעתכם על GA-7VT600-L

פורסם

לוחות מבוססים NF-2 עדיפים.

פורסם

הוא לוח זול אמנם ומבוסס על ה KT600,

אך ה nForce 2 ultra 400 עדיף עליו.

מה התקציב שלך ללוח אם?

פורסם

הלוח שציינת אינו מומלץ כיום אך אם זהו התקציב שלך אז אני ממליץ לך לקחת את ה-GA-7N400-L1. במידה ואתה יכול להוסיף כ-60 ש"ח לקניית לוח האם. ה-NF7 של ABIT יהיה הבחירה האולטימטיבית.

פורסם

לא הייתי הולך על ה NF7, מפסיד בביצועיו ל Epox בכל בנצ'מרק וישנם בעיות יציבות ב rev 2.0 שלו (אפילו אחריי שמעדכנים ביוס) ללא אוברקלוק.

ניתן למצוא את ה Epox 8RDA3 (לא פלוס, ב KSP) באותו מחיר של האביט (ניתן להגיד שהוא יותר טוב אם לא מחשיבים את ביצועי האוברקלוק של שניהם), לדעתי שווה יותר.

פורסם

ווינגס, מאיפה הפלצת את זה שה-NF7 מפסיד בכל בנצ'מרק אפשרי? הרי פה רואים שזה לא נכון:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=8rda3

בביקורת הם צמודים בדרך כלל, וכאשר המתח הצפוני מופעל אצל האביט, האפוקס נשאר מאחור. וגם לאפוקס יש כל מיני בעיות מוזרות, וגם הוא מתחמם מהרביחס לאביט. למה שלא יקח את ה-NF7-SL?הוא פשוט הלוח האולטימטיבי ל-AMD...לא?

פורסם

מאיפה הפלצתי את זה? אני לקחתי את הלוח NF7 rev 2.0 לביקורת, ובין היתר השוואתי אותו בביצועים לEpox 8RDA ולעוד איזה לוח ישן. האביט הפסיד לאפוקס אמנם ממש בקצת (הבדל של כמה עשרות נקודות למשל ב PCMARK), אך ב 3DMark 2001 זה כבר הגיע להבדל של עד 400 נקודות.

הסקירה עדיין לא עלתה (היא לא עולה ל HWZONE), והיא תעלה ככל הנראה בשבוע הבא (לא יודע אם מותר לי לפרסם את האתר).

מעבד לזה,

הסידור לוח גרוע מאוד ובכלל בעיות יציבות קשות שעד עכשיו אני לא מסתדר איתן. וזה לא רק לי, אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים