פורסם 2009 במאי 1716 שנים medaber al games?sharatim ba erez - ad 50 ze ping meole sharat be hol - gam po ze taloy be kama rahok ze me israel - 101-150 ze t0v - ad 100 ze meoloe
פורסם 2009 במאי 1716 שנים אני יוסיף על מה ש-Rin אמר לגבי משחקים, שזה גם תלוי בסוג המשחק... מה שהוא אמר דיי רלוונטי לגבי משחקי FPS..אני מעדיף בגדול לא לעבור את ה-120 בחו"ל(ובמשחקים מספיק פופולריים עם מספיק שרתים זה ריאלי בהחלט) באסט' למשל הסיפור קצת אחר..אתה יכול להסתדר יופי גם עם 300-400 פינג..וזה מניסיון לא קצר עם COH כדוגמא מעשית, ממש לא מרגישים לאגים ב-300-350, 400 ומעלה זה כבר תלוי...לפעמים כן לפעמים לא אין לי ניסיון עם משחקי מולטי בז'אנרים אחרים אבל לדעתי רק ב-FPSים ושאר משחקי אקשן החשיבות של הפינג היא גבוהה מאוד ויש דרישה לשמור על פינג נמוך מ-150 אחרי שזה נאמר ציין בכלל אם דיברת על משחקים או משהו אחר
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר וסתם לגלישה ?אם אני מריץ פינג מהשרת שלי לשרת של הפורום הזהCMDPING WWW HWZONE CO ILויוצא לי 80 MSזה גרוע נכון ?זה המהירות תקשורת בין השרת של אורנג לשרת של האתר הזה ?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים בגדול כן, אם אתה מקבל תוצאה יציבה של 80 ומעלה(תריץ ping עם -t בסוף ותחכה ל-10-15 תוצאות) זה לא כך כך תקין בהתחשב שאתה גר בארץ וזה שרת בארץלא יודע אם זה באמת דורש טיפול ספציפי, אתה מרגיש איטיות בגלישה באתרים בארץ או בחו"ל ? אם כן צור קשר עם הספקית שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.