עבור לתוכן

איזה קרוקס הכי יפות

Featured Replies

פורסם

הקולקציה:

http://www.sportw.co.il/cat.asp?manid=287

הוא (חבר) מחפש קרוקס כפכף אצבע. ואומר שהשחור עם הסוליה הכחולה הכי יפה. וני אומר לו שזה צבע שמתאים יותר לנשים. וגבר בן 20 שהולך עם , זה יראה מגוחך. ועדיף ללכת על השחור הרגיל, או השחור עם הסוליה החומה.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שזה אחד הדיונים המגוחכים ביותר שנראו פה..

אבל אם כבר אני מגיב.. הנעל השחורה עם הסוליה השחורה ממש לא מגוחכת, אם הוא אוהב את השילוב של הצבעים אין סיבה שיקנה אחרות ולא אותן...

פורסם
633584876453024271-crocs.jpg
פורסם

מה זה משנה איזה צבע? זה עדיין ישאר מכוער.

פורסם

Moon-Mage

:lol: :lol:

פורסם

Crocs = Ugly

לא סובל קרוקס...

זה מגעיל אותי כשאני רואה את זה...

איכס...

אהבתי את התמונה של moon-mage

חחחח

פורסם

ata rezini keilo? :screwy:

ben ada ben 20 shoel ma iei lo yoter yafe be forum .... she ileh le hanot ve iri be azmo jesus ... she ize me a bait

פורסם

חחח אני חושב שזה דווקא נושא דיון טוב לשבור את הקרח מכל הלוחות אם מעבדים ורשתות שמסתובבים פה.

תראה היום יש בנים שהולכים עם חולצות וורודות. בייחוד בני 20, מישהו החליט שזה באופנה... פעם זה היה צבע נשי...

מה שאני מנסה להגיד זה שכל הצבעים הם כבר UNISEX ... אז יש רק מה יפה ומה לא מבחינתך.

השחור עם הכחול נראה דווקא סבבה, אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אם הוא אוהב את זה וזה מה שהוא רוצה אז תקנה לו את זה מה הבעיה חחח זה הוא שיסתובב איתם אח"כ לא אתה, ואם הוא אוהב את זה אז סבבה, הוא יותר יהנה ללכת עם משהו שהוא אוהב.

פורסם

לי יש את הקרוקס בצבע ירוק צפרדע כבר כמעט 3 שנים והם עדיין מעולות .. לא אכפת לי מהצבע המזעזע , אבל הם נוחות וזה מה שחשוב

resizeprodhotbig.asp?path=BimgBEACH_M_CELERY_SIDE2.jpg

פורסם

חבר שלך קרוקסינל?

פורסם

לי יש את הקרוקס בצבע ירוק צפרדע כבר כמעט 3 שנים והם עדיין מעולות .. לא אכפת לי מהצבע המזעזע , אבל הם נוחות וזה מה שחשוב

resizeprodhotbig.asp?path=BimgBEACH_M_CELERY_SIDE2.jpg

השאלה היא, אם כבר אתה קונה נעל כזאת, ויש בערך מליון ואחד צבעים לבחירה, למה ללכת על הצבע שאתה חושב שהוא מזעזע או סתם משהו בוהק? קשה לקנות שחור\כחול כהה וזהו?

פורסם

סתם כי זה מה שהמוכר הציע לי, לא ממש מציק לי הצבע , הנעל בעצמה מכוערת :P אבל היא נוחה לי מאוד

בהתחשב שהיא כמעט בת 3 שנים , ועדיין משרתת אותי נאמנה , היא בהחלט שווה את ה200 שקל, למרות שיש גם חיקוים, אבל לא ניסיתי אותם.

פורסם

דווקא הכפכפי אצבע של קרוקס נראים סבירים למדי והם גם נוחים להפליא. חבל שהם גם נורא טעימים לחתולים (100 ש"ח הולכים לפח אחרי חודש-חודשיים)

פורסם

אויש נו באמת :kopfpatsch:, אם כבר לקחת קרוקס קח את זה:

resizeprodhotbig.asp?path=BimgSPIDERMAN_PAIR.jpg

(ספיידרמן) :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים