פורסם 2009 במאי 1616 שנים אני מקווה שחלקכם הבין אני מחפש משחק ממכיר שמשלב דברים שקשורים לLEVEL UPS, ITEMS, WEAPONS, הרבה קרבות (עדיף בסגנון RPG). לא חשוב לי אם יהיה ברשת או לא, העיקר ההמלצות שלכם ומשחק מורכב כמה שאפשר, משהו לשרוף עליו הרבה שעות תודה.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר הבאת לי FPSים... שהם טובים שלא תבין אותי לא נכוןאבל אני מחפש משחקי ARMOR וRPG ולא כמו שאתה ציינת
פורסם 2009 במאי 1616 שנים NEVERWINTER NIGHTS 2, KINGS BOUNTY, GOTHIC 3, THE WITCHERאם לא שיחקת הם שווים בדיקה.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים לא להתקרב לGOTHIC 3, THE WITCHER משחקים מעפן חבל על המקום בHD10 גיגה כל משחק על הפנים [br]פורסם בתאריך: 17.05.2009 בשעה 01:39:17הבאת לי FPSים... שהם טובים שלא תבין אותי לא נכוןאבל אני מחפש משחקי ARMOR וRPG ולא כמו שאתה ציינתTITAN QUEST MASS EFFECTFALLOUT 3כל משחק יקח 60 שעות מהחיים שלך לא צוחקזה לא FPS בכלל אלא RPGתנסה לבד תראה
פורסם 2009 במאי 1616 שנים The Witcher משחק מעפן? מה?!אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בהם, במיוחד במעבר שני ברמה קשה.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים לא להתקרב לGOTHIC 3, THE WITCHER משחקים מעפן חבל על המקום בHD10 גיגה כל משחק על הפנים [br]פורסם בתאריך: 17.05.2009 בשעה 01:39:17TITAN QUEST MASS EFFECTFALLOUT 3כל משחק יקח 60 שעות מהחיים שלך לא צוחקזה לא FPS בכלל אלא RPGתנסה לבד תראהעזוב מה אתה מבין בכלל ילד? לך תתקין הרחבה לOBLIVION ותמשיך לשחק משחקים בלי נשמה ובלי עלילה.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים FALLOUT 3 קיבל בIGN ציון 9.6 ונבחר לאחד ממשחקי השנה בכל האתריםGOTHIC 3 קיבל ציון 4.3 ממוצע בכל האתרי משחקים ונחשב משחק עלוב ומשעמם עם דיאלוגים גרועים וגרפיקה פלצניתמה אתה מבין בכלל תחזור לתחרוש תOBLIVION שךמה דעתך לתת לפותח התרד להתקין את המשחקים ולנסות בעצמו? הבאתי לו סה"כ רשימה שינסה בעצמו ויחליטBIOSHOCK וDEAD SPACE משלבים הרבה אלמנטים של RPG, פותח התרד אוהב משחקים בהם הגיבור משתפר ומקבל יכולות/סקילים WATEVE
פורסם 2009 במאי 1716 שנים FALLOUT 3 קיבל בIGN ציון 9.6 ונבחר לאחד ממשחקי השנה בכל האתריםGOTHIC 3 קיבל ציון 4.3 ממוצע בכל האתרי משחקים ונחשב משחק עלוב ומשעמם עם דיאלוגים גרועים וגרפיקה פלצניתמה אתה מבין בכלל תחזור לתחרוש תOBLIVION שךמה דעתך לתת לפותח התרד להתקין את המשחקים ולנסות בעצמו? הבאתי לו סה"כ רשימה שינסה בעצמו ויחליטBIOSHOCK וDEAD SPACE משלבים הרבה אלמנטים של RPG, פותח התרד אוהב משחקים בהם הגיבור משתפר ומקבל יכולות/סקילים WATEVESMELLS LIKE FUNBOY SPIRITהדעה שלך לא אובייקטיבית כלל. בזה ששיחקת ונהנתה רק מFO3 לא אומר שלא קיימים בעולם עוד משחקים טובים.אגב GAMESPOT זה לא האתר הכי אמין...
פורסם 2009 במאי 1716 שנים Warhammer Dawn Of War 2 משלב את האלמנטים שאמרת למרות שאסטרטגיהBALDURS GATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מה אתה מבין בכלל תחזור לתחרוש תOBLIVION שךמה דעתך לתת לפותח התרד להתקין את המשחקים ולנסות בעצמו? הבאתי לו סה"כ רשימה שינסה בעצמו ויחליטBIOSHOCK וDEAD SPACE משלבים הרבה אלמנטים של RPG, פותח התרד אוהב משחקים בהם הגיבור משתפר ומקבל יכולות/סקילים WATEVEאתה קשקשן וזה ברור שאתה ילד: "מה דעתך לתת לפותח התרד להחליט" אמרת והנה בדיוק לפני:"לא להתקרב לGOTHIC 3, THE WITCHER משחקים מעפן חבל על המקום בHD10 גיגה כל משחק על הפנים "אז תסביר לי איך? זה צורה להתנהג?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מספיק עם השטויות.SACRED 2AVENCASTDUNGEON SIEGE 2TWO WORLDSNEVERWINTER NIGHTS 2, KINGS BOUNTY, GOTHIC 3, THE WITCHERאם לא שיחקת הם שווים בדיקה.+ כמו שנאמר Titan QuestOBLIVION הוא משחק כיפי ביותר (למרות מגרעותיו) ואני בהחלט ממליץ לנסות אותו.THE WITCHER - פשוט מעולה לטעמי.NEVERWINTER NIGHTS 2 - תתכונן (מנטלית) לזמני טעינה כאורך הגלות ומשחק די משעמם בהתחלה. אחרי שנכנסים לזה מבינים כמה בדיוק הוא מסובך ומעמיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.