עבור לתוכן

בעיה תקיעות במשחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה.

עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה

הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק!

לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333

מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review

ספק כוח: JSP-Tech EZ-Cool 400W Real Retail

כרטיס מסך: SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E

כרטיס זיכרון: Muskin 991501 1GB X 2 667MHz DDR2

כוננים קשיחים:

1. SAMSUNG SP0812C 80GB 32MB 7200.10

2. Seagate Barracuda 7200.10 320GB ST3320620AS

זה המחשב שלי :)

תודה לעוזרים ושבוע טוב..

פורסם

הבעיה היא במחשב שלך, הפנטיום 4 מת מזמן ולא מתאם ל95% מהמשחקים של היום, במיוחד לא למשחק כבד כמו FAR CRY 2, הכרטיס מסך היה יכול להריץ אותו במינימום אבל שוב המעבד הוא מה שדופק אותך חזק מאוד.

פורסם
  • מחבר

רשום דרישות מינימליות למשחק זה המעבד שלי נו? דרישות מינימליות זה אומר שיהיה תקיעות? לא חושב! זה אומר לשחק בגרפיקה לא גבוהה ויעבוד טוב[br]פורסם בתאריך: 16.05.2009 בשעה 20:38:38

עשיתי בדיקת טמפרטורה ב Far Cry 2

תוצאות:

טמפרטורה מעבד הכי גבוהה 48 ºC

טמפרטורה כרטיס מסך הכי גבוהה 48 ºC

פורסם

בתקיעות אתה מתכוון לקירטועים או ממש להתרסקות של המחשב, יענו ריסט.

זה שהמעבד מעל למינימום אומר רק שניתן להפעיל את המשחק, ולווא דווקא על חווית המשחק.

עם הספק שלך גם OC יהיה רעיון רע.

פורסם

אני עם המפרט שלי לא הצלחתי להריץ חלק את המשחק על הגדרות מינימום, אז מה אתה מצפה מהמחשב שלך ???.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים לי? ליקנות מעבד חדש? ואם כן אז שיהיה עד 400 450 שקל.

תודה :) ויום טוב

פורסם

ze omer she egia a zman laahlif ta agala ( meabed , loah, olay ram gam , sapak ) a

פורסם
  • מחבר

מה זה להחליף את העגלה מה אני ניראה לך הבן של רוצ'ילד? ובקשר לזה ששאל איזה בעיה יש לי אם זה עושה ריסט או תקיעות.

זה תקיעות!! המשחק עובד חלקקק ואחריי כמה שניות יש נפילת FPS ואז עוד פעם עובד חלק כל 20 30 שניות יש את הנפילה הזאת

פורסם

בואנה אנשים, תירגעו....

אני מריץ את FC2 בכל ההגדרות על MEDUIM ורזולוציה 1280X1024, + AAX2 והוא סוחב ברוב הזמן על 30 FPS כמו נמר...

DUK4U יש לך כולה חצי ג'יגה זיכרון, אני מתפלא שאתה מצליח להעלות את המערכת הפעלה שלך בכלל.. ולא ציינת איזה מעבד יש לך, וחוץ מזה מה זה כרטיס מסך TV2000 לכל הרוחות......אבל יש לוח אם די דומה לשלך

וה ATHLON 3700+ סוחב כמו נמר, העיקר זה זיכרון וכרטיס מסך

ואגב הכרטיס מסך שלי עובד במאמץ על חום 75 מעלות....(שזה גבוה אני יודע, אבל אין לו שום בעיה עם זה).

הייתי מנחש שהמעבד שלך גוסס

פורסם

בואנה אנשים, תירגעו....

אני מריץ את FC2 בכל ההגדרות על MEDUIM ורזולוציה 1280X1024, + AAX2 והוא סוחב ברוב הזמן על 30 FPS כמו נמר...

DUK4U יש לך כולה חצי ג'יגה זיכרון, אני מתפלא שאתה מצליח להעלות את המערכת הפעלה שלך בכלל.. ולא ציינת איזה מעבד יש לך, וחוץ מזה מה זה כרטיס מסך TV2000 לכל הרוחות......אבל יש לוח אם די דומה לשלך

וה ATHLON 3700+ סוחב כמו נמר, העיקר זה זיכרון וכרטיס מסך

ואגב הכרטיס מסך שלי עובד במאמץ על חום 75 מעלות....(שזה גבוה אני יודע, אבל אין לו שום בעיה עם זה).

הייתי מנחש שהמעבד שלך גוסס

לפעם הבאה תקרא טוב את הנתונים על המסך לפני שאתה מגיב, ואם יש לך בעיות קריאה תעשה מקצה שיפורים.

1. איפה ראית שיש לי חצי ג'יגה זיכרון.

2. ה TV2000 זה כרטיס טלוויזיה אז שלא תתבלבל עם כרטיס מסך.

ושיהיה לך יום טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים