עבור לתוכן

לא מצליח להעביר את המייל של gmail לה outlook

Featured Replies

פורסם

בעקבות מדריכים רבים שעקבתי אחריהם אני לא מצליח להעביר את הכתובת של gmail לה qutlook הכוונה , יש לי כתובת ב gmail , ואני רוצה להשתמש , לקבל דואר לשלוח דואר דרך האוטלוק , עכשיו הגירסא אוטלוק שברשותי היא 2007 , אני מצליח רק לקבל מייל , ולא מצליח לשלוח .

למישהו יש פתרון לבעיה ? או אולי ההגדרות שאני עושה לא נכונות .

פורסם

שרת דואר יוצא : smtp.gmail.com

בהגדרות נוספות זה צריך להראות כמו בתמונה המצורפת..

ודבר שלא מופיע בתמונה .. צריך להיות מסומן "שרת הדואר היוצא שלי (SMTP) צורך אימות" בחוצץ של "שרת יוצא"

[attachment deleted by admin]

פורסם

אמ יש לך איזה פיירוול ?

תפתח CMD ותנסה לתת פינג לשרת smtp.gmail.com

פורסם

פינג לא ממש רלוונטי לבעיה או לאבחונה.

פותח הדיון - יעזור אם תכתוב מה בדיוק הודעת השגיאה שאתם מקבלים בעת נסיון שליחה.

רק עכשיו ראיתי שהוספת קישור לתמונה עם השגיאה.

אתה בטוח ב 100% שההגדרות הן כמו שהן צריכות להיות?

פורט 465 (אתה יכול לנסות גם את 587) ב SMTP, ושרת הדואר היוצא רשום כמו שצריך בלי טעות באיות? (smtp.gmail.com)

פורסם

אתה לקוח של חברת בב"ל?

כי אני לפני כמה חודשים קיבלתי מייל מבב"ל שאומר שאני "מפיץ ספאם" והיה רשום שם שזה יטופל או משהו כזה... ולא ייחסתי לזה שום משמעות.

לפני כמה חודשים רציתי להשתמש בחשבון הגימייל באאוטלוק והצלחתי לקבל ולא לשלוח. במשך הרבה זמן ניסיתי לשלול הרבה דברים, באמצעות מחשב אחר, חיבור ישיר למודם. יום אחד אמרתי, זהו, ניסיתי הכל, לקחתי יוזר של חברה אחרת והפלא ופלא, עבד!

התקשרתי לתמיכה של בב"ל, העבירו אותי לתמיכה מתקדמת, התומך שלל כל קשר לבב"ל, טען שזה לא אפשרי והם לא תומכים בכאלה דברים. הסברתי לו שזה עובד בספקית אחרת, התווכח איתי, ניסיתי לשכנע אותו שיתן לי יוזר בדיקות. בסוף השתכנע, השאיר אותי על הקו וחזר אחרי הרבה זמן ואמר שהפורטים היו סגורים. פתח לי אותם ומאז הכל בסדר.

לפני כשבוע, חבר שלי שגם מנוי בב"ל פתח את התיבה שלו בב"ל (הוא לא משתמש בה אף פעם) ומצא שם את אותו מייל שאני קיבלתי לפני כחצי שנה.

כמו כן עוד דבר שאאתה יכול לבדוק.

תפתח CMD

תרשום שם

telnet smtp.gmail.com 465

אם הפורט חסום לא תצליח להתחבר, אם הפורט פתוח לא תהיה לך שום בעייה.

פורסם

פינג לא ממש רלוונטי לבעיה או לאבחונה.

לא יודע למה יצא לי פינג..התכוונתי telnet :P

פורסם

תיארתי לעצמי :P

בנוגע למה שכתב israelnba - זה נכון וזה רלוונטי לא רק לבזק בין לאומי אלא לכל ספקית אינטרנט.

בדיקה באמצעות telnet כפי שצויין תוכל לעזור לאבחן את הבעיה.

(רק זכור שפורט סגור לא אומר בוודאות כי מדובר בספקית אינטרנט שחוסמת אותך,

בדוק פירוול ואנטי וירוס ונסה לנטרל אותם לפני שאתה מתקשר לתמיכה של הספקית שלך)

פורסם

הצלחתי להשיג מחבר שלי את המייל שקיבל מבב"ל.

מצורף הקובץ.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים