עבור לתוכן

מחפש משחק להיתמכר אליו...

Featured Replies

פורסם

The Witcher +1

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך ראש למשחקי תפקידים

the elder scrolls IV: OBLIVION= עולם עתיק שיש בו חרבות/קסמים/חץ וקשת ועוד ועוד ועוד

Fallout 3= עולם פוסט אפוקליפטי עם כל מיני דברים(מוטנטים/ נשקים) מאגניבים. רק התחלתי לשחק אז אני לא ממש בקיא אבל נראה אחלה משחק(שיחקתי בסביבות ה-10 שעות ביומיים).

מה שכתבתי נראה שטחי אבל כל משחק זה עולם ענק בפני עצמו שאפשר לחקור ולעשות בו משימות ומה לא...

פורסם

אני מכור כבר שנים לInfantry online הבעיה שצריך חיבור אינטרנט ממש יציב כדי לקבל פינג טוב לחוף המערבי של ארה"ב (מתחת ל300 ואני לרוב ב260) . :alcoholic: . זה משחק top down shooter שבו משחקי חיילים בקבוצות שיכולות להגיע ל20 שחקנים כל אחת ואפשר לשחק באותה מפה אפילו איזה 100 שחקנים. המשחק מאוד טקטי ומשחק קבוצתי יכול לכפר על יכולת אישית נמוכה.

לא מזמן הם הרימו את המפה האהובה עלי שנקראת CTF HP בקיצור זה משחק תפיסת דגלים של 3 קבוצות של 16 כל אחת . אתמול היה משחק ממש מורט עצבים שכמה שחקנים ממש טובים היו על אותה קבוצה (euro ) ואירגנו בונקר כזה בבסיס שלהם שהקבוצות האחרות לא הצליחו לשבור. אני הייתי בקבוצה די סבירה (collective ) והקבוצה השלישית היו ממש גרועים (titans ) . למרות שהיו כמה שחקנים טובים בקבוצה שלי היו לנו כמה newbies ושחקנים שעדיין לא יודעים איך לנצח או מנסים לנצח. אני מסתער והורג 3-4 ואף אחד לא בא אחרי. מפרק לeuro את ההגנות (תותחים אוטומטים) ואף אחד לא בא לעזור... המשחק במפה הזאת באמת יכול להמשך כמה שעות אני חושב שאתמול שיחקתי באחד שנמשך כ3 או 4 שעות (לרוב כשקבוצה אחת משיגה את כל הדגלים זה נגמר אבל זה לא אומר שהם ינצחו כי יש 90 שניות שהם צריכים להחזיק את כל הדגלים) .

במשחק ההוא אתמול בסוף נשברתי אבל הקבוצה השתפרה עם קצת תחלופה כשעזבתי והם התחילו לעשות התקפות משמעותיות יותר שפירקו לeuro קצת את הבסיס (לא שזה הצליח להם) . הם השתמשו בטקטיקה שכולם עושים teleport למישהו שרץ פנימה שיש לה יתרונות אבל אחד החסרונות שהם חשופים יותר (הם קיבלו על הראש והרגו את כולם תוך 30 שניות) . אני מעדיף שיטה של brute force עם לחץ מתמיד על האויב (בסוף כולם נשברים). בדרך כלל יש כמה אסטרטגיות מנצחות למשל לקבוצה שאין דגלים כדאי לתקוף פעם בסיס אחד ופעם את הבסיס השני גם כדי לגרום נזקים למערכת ההגנה וגם כדי למנוע מצב שהם מרכחים את ההגנה בשביל הקבוצה השלישית.

זה משחק שיש בו הרבה טקטיקה וגם עניין של בחירת נשק ואיך משתמשים בו ומתי. בקיצור ממכר.

הנה דוגמה למשחק דגלים (סרטון קצת חשוך) :

עדיין זה נעשה במפה קטנה של שני קבוצות (TP ) שזה פחות מעניין אבל המשחקים שם לרוב הרבה יותר קצרים .

פורסם

אם אתה לא רוצה לדפוק לעצמך כמה שנים טובות. על תיכנס לWOW..

בכל מקרה, אם אתה אוהב התגנבויות אז - Splinter cell:double agent

אם אתה אוהב את הדרך החכמה שבהריגה, ולא סתם להיכנס ולחורר את החדר אז -Hitman blood money

אם יריות/אקשן - COD 4,Crysis

סימולטורים - H.A.W.X

אסטרטגיה - Civilzation 4

בכל מקרה COD4 זה משחק חובה!

+המשחק הטוב ביותר לטעמי הוא Hitman - אבל זה תלוי אם תאהב את הסגנון. הטריילרים והgameplay שתראה יהיו משעממים. ככה שאל תשפוט לפיהם.

עוד 3 שבועות תוכל להתפנק על portotype. לפי הטריילר בHD שראיתי. והגמפליי. הוא משחק מדהים.

פורסם

אם אתה אוהב משחק FPS מהיר לא מציאותי

שחק במוד QUAKE 3 excessive plus

לינק לאתר

http://www.excessiveplus.net/

טוב לראות עוד ישראלי שמה :\ פליז COME

פורסם

מצטרף להמלצה על KING's Bounty

ממכר כמו הירוס שלך רק עם עומק בסיפור, וכמה אלמנטים שמוסיפים מאוד למשחקיות (קניתי בזכות המלצות רבות של חבר'ה כאן), בנתיים נחכה לחבילת ההרחבה :)

אם אתה אוהב משחקים קלילים כמו חלליות אני ממליץ בחום על TYRIAN2000 - קלסיקה אלמותית שניתן להוריד באופו חוקי וחינם תודות ליוצר ששיחר את יצירת המופת הזו לקהל הרחב לפני כמה שנים.

אולי scorched3d? גם חינם וגם כיף אפילו יותר מהמקור! :)

http://www.scorched3d.co.uk/

אם בא לך לפרגן ולהוציא קצת על משחק שישרוף לך עוד זמן בין הלימודים אז אני ממליץ על זה: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-255r.html

אחלה ערך מוסף בשביל מחיר רצפה כזה (אני סאקר למהודרות מיוחדות כשלא דופקים מחיר)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות... אני בנתיים בחרתי בCOD4, אבל יש בעיות. זה הנושא של השירשור הזה וכן אני אפתח אחר.

פורסם

אם בא לך לפרגן ולהוציא קצת על משחק שישרוף לך עוד זמן בין הלימודים אז אני ממליץ על זה: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-255r.html

אחלה ערך מוסף בשביל מחיר רצפה כזה (אני סאקר למהודרות מיוחדות כשלא דופקים מחיר)

אפשר קצת מידע על המשחק הזה?

פורסם

Half Life 2 והרחבותיו

Team Fortress 2(רשת בלבד)

Portal(ממכר אבל קצר)

Call Of Duty 4

Call Of Duty 5

Crysis

Crysis WarHead

Sins of Solar Empire(אם אתה אוהב, ממכר בטירוף)

World Of Goo

פורסם

אפשר קצת מידע על המשחק הזה?

משחק חלליות כמו טיירן2000, קשה בטירוף גם על הרמה הקלה ביותר. יש שדרוגי נשקים ואוייבים די מקוריים. מבחינת הערך המוסף - אתה מקבל באריזה את המשחק, חוברת הפעלה, ספרון טקטי מהודר (ואפילו די מרשים לטעמי) ואת פסקול המשחק שהוק קצבי ונחמד מאוד. הלוואי שבכל המשחקים שעולים 50$ היו משקיעים ככה. עושה חשק לפרגן. אין גם הגנות מעיקות, רק CD KEY וזה במידה ואתה רוצה להרשם ללוחות התוצאות ברשת.

פורסם

Supreme Commander Forged Alliance

Microsoft Flight Simulator X Deluxe

World of Goo

:xyxthumbs: תהנה

פורסם

tom clancy's hawx פשוט מדהים

:hizuk:

HAWX COD4 וRED ALERT 3 הם המשחקים הכי מהנים והיחידים ששיחקתי בהם וגמרתי אותם בשנים האחרונות.

פורסם

משחקים שכאלה צריך לבחון אותם במשחק הרשת שלהם.

נדיר [לפחות כיום] משחקים שהם סינגלים ששווה לרכוש אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים