עבור לתוכן

בעיה מרגיזה ביותר בחיבור לרשת אלחוטית בנייד!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS F3S

על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה מחשב באופן כללי מעולה ולא עושה כל בעיות כלשהן

הבעיה התחילה באופן מוזר כאשר קיבלתי את הראוטר, אני מנסה להתחבר לראוטר (גם שלי גם של אחרים זה לא משנה),

והמחשב פשוט פוסל כל חיבור רשת על הסף ההסבר הוא שהוא לא מוצא חיבור זמין בטווח למרות שהמד מראה טווח מלא והטווח בפועל

הוא פחות מ30 ס'מ ככה שזה ממש לא הגיוני, הבעיה לא מהראוטר כי א' ניסיתי אם שני ראוטרים שונים והבעיה אותה בעיה וב' יש לי

איי פוד טאצ' והוא מתחבר ללא כל בעיה לשני הראוטרים האלה, אני יוצא מדעתי בניסיון להבין מה הבעיה

אני מתחיל להאמין שהבעיה היא חומרתית אבל אם הייתה חומרתית המערכת הפעלה לא הייתה מזהה כל ראוטר

בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות !

בתודה מראש,לירן

עידכון או תיקון טעות:

השם של הבעיה שהוא נותן אחרי שאני מריץ דיאגנוסטיק זה

windows is not set to automatically connect to "the name of the network"

פורסם
  • מחבר

מישהו...? משהו...? בכל זאת...?

פורסם

תתחיל מעידכון דרייבר.

פורסם
  • מחבר

הכל מעודכן כולל הווינדוס

פורסם

לנייד בטח יש תוכנה שמפעילה את הכרטיס האלחוטי. תשתמש בה. האם ב-DEVICE MANAGER הכרטיס מוגדר כהלכה, כולל ה-DRIVER שלו? האם הכרטיס מוגדר לקבלת כתובת IP קבועה?

פורסם
  • מחבר

זה בסדר אפשר לנעול את זה מבחינתי, הפכתי את כל האינטרנט את המחשב עשיתי ריסטור וכלום המחשב פשוט לא מתחבר

אז פניתי למצוא האחרון, אחריות כרגע הוא יושב במעבדות רונלייט ותוך חמישה ימים נקווה שיפתרו את הבעיה

תודה בכל אופן לכל מי שניסה לעזור אני אעדכן מה הייתה הבעיה במידה וימסרו לי פרטים מדוייקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים