עבור לתוכן

לא מצליח להגיע לכל הנפח של דיסק קשיח 1.5T של SEAGATE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,א

לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם.

פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים.

באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה. ניסיתי להתקין את הכונן במחשבים שונים ואפילו התקנתי VISTA רק כדי למצות את כל האפשרויות. בכל מקום שאני בודק כולל באתר הבית של החברה לא מצויין מידע על הבעיה הזאת ואפילו אייבורי לא יודעים מה לעשות וכרגע הם סתם מעכבים אותי בהחלפת דיסק קשיח לחברה אחרת. ניסיתי גם את הצ'ט המקוון באתר SEAGATE אבל נראה לי שהתומכים שלהם קצת סתומים ועצבניים או שהם סתם לא יודעים אנגלית.

אשמח לעזרה ולפיתרון מהיר!!!

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם
  • מחבר

מה כאילו באמת לאף אחד אין מושג איך לעזור לי?

פורסם

פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן.

פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן.

נשמע כמו שתי בעיות שונות. מה הכוונה שאתה יכול לנצל רק 650GB? יש לך מחיצה של 1200GB, מה קורה כשאתה מעביר לשם קבצים? תפרט בבקשה.

ומה בידיוק קורה שאתה אומר שאתה לא יכול לפרמט? תפרט גם על זה בבקשה.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של NVIDIA.

nforce 750i SLI SPP.

כאשר ניסתי להעביר מידע לדיסק בשלב מסוים קיבלתי הודעה שלא ניתן לרשום על האמצעי אחסון.

היה עוד מקום של 550G ופשוא לא היה ניתן להעתיק עוד מידע עליו.

ולגבי הפרמוט בשלב מסוים הוצאתי את כל המידע וניסיתי לפרמט וקיבלתי הודעה שלא ניתן לפרמט את הדיסק.

פורסם

נשמע כמו איזור פגום בדיסק

אולי אחת הפלטות דפוקה

חבל להתעכב על זה יותר מדי

תנצל אחריות

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שכבר החליפו את הדיסק קשיח והבעיה חזרה.

פורסם

איזו הודעת שגיאה אתה מקבל בדיוק?

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לבדוק כרגע כי הדיסק קשיח לא אצלי.

אבל לא הייתי מקבל הודעת שגיאה רגילה עם דוח שגיאות של ה-WINDOWS.

נכון שאתה מנסה להעתיק מידע לדיסק שאין בו מקום אז אתה מקבל הודעה שאין מקום, אז אני מקבל הודעה כזאת רק שרשום שאירעה שגיאה בעת כתיבת המידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים