פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אהלן, אחרי שגמרתי את המשחק הזה, אני מעוניין להכנס ל BATTLNET ולשחק מול שחקנים אנושיים (לא חייב דווקא BATTLNET, אם אתם מכירים שרתים אחרים שאפשר לשחק בהם, אז בכיף)אני לא מצליח להתחבר לשרתים, כאן יהיה המקום לציין :זאת הגרסה שיש לי, אם יש למישהו ידע איך לפתור את העניין, אז אני אשמח לקבל תשובה.אפשר לדבר איתי גם באייסיקיו 306221231, במידה והפורום לא מתאים לדברים האלה.תודה,אריק.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים זה מקורי? לפי השם אני רואה שהורדת באימיול אז אתה לא יכול לשחק באינטרנט אתה צריך מקורי בישביל זה,אלא אם כן יש תוכנה שאני מכיר שאתה יכול לשחק בלי סידיקי השם שלא זה Kali.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים נו באמת כמה פעמים צריכים להגיד שאסור WAREZ.אתה רוצה גם להביא קישור אולי.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים נו באמת כמה פעמים צריכים להגיד שאסור WAREZ.אתה רוצה גם להביא קישור אולי.ומה בידיוק ווארז פה אם אפשר לשאול?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים לא קנית את המשחק, הוא לא מקורי, זה ISO פרוץ.לא מגיע לך לשחק ברשת.END OF THE STORY. K THANX BYE.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מה הבעיות שלכם עם הבן אדם?!אתם מתנהגים כאילו אף פעם לא הורדתם משחק ואתם קונים רק מקורי....תראה בWARCRAFT 3 אם אין לך מקורי באמת אז זה לא יעבוד ככה זה עם DIABLO 2 גם....הייתה לי את אותה בעיה כמו שלך אז אנרתי יאלללה וקניתי את המשחק...אם אתה באמץ רוצה לשחק ברשת אז תחשוב על זה
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הבעיה שלי שאנשים פותחים דיונים על ווארז כשבפירוש ביקשו לא לדבר פה על הנושא הזה.ובין אם אני קונה משחקים או לא זה ממש לא משנה אפילו אם אני מוריד משחק אני לא צריך לפרסם את זה בפורום חוקי.כשבמקרה הזה ישלי את המשחק הזה קנוי ובכלל כל משחקי בליזארד קנויים כי חברות שעושות משחקים טובים צריך לקנות את המשחק אחרת הם לא ימשיכו לעשות משחקים.ולא צריך לשחק אותה ראש קטן המנהלים ביקשו משהו, צריך לתת את הכבוד המגיע וזהו.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים ואני רוצה שסביר לי מה בדיוק WAREZ פה?הוא פירסם מאיפה הוא מוריד?לא!הוא פירסם איך להוריד?לא!הוא רק הודה בזה שהוא הוריד את המשחק שאל אם לעוד מישהו יש את הגרסא שלו יש ואם גם לו יש את הבעייה!אני אישית לא רואה בזה WARZE...אבל אני ישמח מאוד אם אחד המנהלים יוכל להגיד לי אם זה נחשב בעיניהם WARZE כי הם אלה שקובעים מה בסדר ומה לא ואני רוצה לשמוע מה יש להם להגיד...
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים אני רק רוצה לצייןשהוא לא חייב שיהיה לו דיסק מקורי ( דיסק פיזית)הוא צריך להתקין את המשחק עם CDKEY שהבטל נט יוכל לזהות כחוקי.אם הוא הCDKEY שבאמצעותו הוא לא חוקי הוא לא יוכל להכנס לבטל נט משוםשכאשר מנסים להכנס לבטל נט , הבטל נט בודק איזה CDKEY מותקן לך על המחשבואם הוא לא קיים בבטל נט כCDKEY חוקי לא תוכל להכנס.הגרסה שיש לך היא גרסה שהורדת מהאימיול , היא לא חוקית והיא לא כוללת בתוכה CDKEY חוקייש לך שני אופציות1 . להשיג איכשהו CDKEY חוקי ( לבקש מאנשים שאתה מכיר שקנו את המשחק או משהו כזה.באינטרנט הסיכוי שתמצא CDKEY חוקי הוא אפסי , וזה גם גניבה וממש לא חוקי ומוסרי לעשות את זה)2. לקנות את המשחק ,שזה משהו שאני הכי ממליץ לך לעשותכי לדעתי המשחק שווה קניה בסשביל משחקי רשת.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מה שלי קרה זה לא הCDKEY שהיה לי מקורי מחבר.....זה בגלל ששהמשחק לא היה מקורי זה אמר שהוא לא מזהה איזה גרסא זה ואני צריך להחליף תמשחק ושטויות!
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים That's because you used an ISO and not a Clone, what that dude said wasn't accurate, you need a Clone or Original + Valid key. In any case, it's one thing to use the game for single player without buying it but if you want to make it a long term game and play it online have the dignity to buy it, I did.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים למרות שאני מוריד הרבה משחקים אני יכול להיות גאה בזה שקניתי את DIABLO 2 ואת WARCRAFT.אלה שתי משחקים ששיחקתי וממש נהניתי ואני אישית החלטתי שכל משחק שהוא באמת טוב ולא סתם משחק שאתה משחק גומר ושלום לישראל אז אני יקנה.כי אם אני לא יקנה לפחות את המשחקים הבאמת טובים אז כבר לא יהייו משחקים!אני חושב גם שחברות משחקים לא יכולות להגיד משהו נגד הורדה של מישחק כמו THE HULK למשל, אני חושב שזאת חוצפה לבקש מאיתנו 239 שקל על 5 שעות של משחק, שהוא אפילו לא כזה טוב.אבל לא משנה זה לא קשור לדיון.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים עריכה- אם אתם רוצים לדבר על הנושא בכלליות, your welcomeאבל בלי ווארז\לינקים וכו' וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.