עבור לתוכן

בעיה המחשב מכבה ומדליק את עצמו כל 2 שניות ולא עשיתי OC

Featured Replies

פורסם

הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה

כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC .

לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה .

איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר.

עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר.

אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל)

מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה POST של הביוס (קרה לי לפני 4.5 שנים עם P2 שהתחיל להידפק מהפסקות חשמל)

פורסם

זה יכול להיות הלוח וגם יכול להיות הספק.

פורסם
  • מחבר

^אתה בטוח?

למה עכשיו אני עובד איתו רגיל אבל עם אני יכבה היה לי את הבעיה הזאת. עכשיו אני עובד שהכל (כולל הכרטיס מסך והוספתי 2 מאווררים שהגיעו עם המחשב שלא יעשו בעיות בתיקון חוץ מהדיסק קשיח האחר מחובר (והמחשב עבד עם הHDD הזה גם שהתחילה הבעיה,הקוונה לפתרון המאולתר להדלקה ע"י הריסט או לחכות כמה הדלקות.

רוב הפורום יודע מה זה ללכת לתיקון במיוחד על דבר שיכול להיות שטויות

פורסם

אם המחשב באחריות אז לא צריך לשבור ת'ראש פשוט תתן אותו למעבדה וזהו.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה אפשר לנעול. כניראה הלוח עושה צרות (למרות שיש לי MSI בן 4.5 שלא עושה בעיות). כניראה MSI של היום הם על הפנים (לפחות בלוחות) או שזה רק לוחות אם פשוטים

הוא מאתמול דולק ולא כיביתי אותו (לא ניסיתי המתנה[לא שינה] )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים