עבור לתוכן

הבדלים בין לוחות אם - G31\G41

Featured Replies

פורסם

מצאתי בחנות שני מפרטי מחשב מבוססי מעבד e7400 וכרטיס מסך geforce 8400gs, אחד עם לוח אם g31, והשני g41.

הלוח אם השני מעלה את המחיר של המחשב בכ200 שקלים.

שאלתי היא, למה לי לקחת את הg41 כשהg31 תומך במעבד ומספק את הצרכים? האם הg41 מכיל פונקציות שבg31 אין ושישפיעו על השימוש(אם זה חשוב, אז אני כנראה משדרג את הכרטיס מסך ל4670 של ATI)?

פורסם

ההבדלים לא רציניים בכלל.

על איזה לוח G41 ספציפית אתה מדבר?

פורסם

היתרון של G41 על פני G31:

1. תמיכה ב 8GB של זיכרון לעומת 4GB

2. כרטיס מסך מובנה עם dvi ו - hdmi

3. לרוב כרטיס קול יותר טוב מאשר בלוחות g31

אם אתה משדרג את הכרטיס מסך בעתיד אז לבינתיים קח לוח אם מבוסס g41 (אם יש לך צורך ביציאת dvi או hdmi) בלי 8400gs

פורסם

בסוגריים:

באמת תשדרג את כרטיס המסך, הוא גרוע בטירוף.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה גרוע בטירוף....לפי הנתונים באתר היצרן, הוא תומך ומספק את הצרכים שאני מחפש במחשב, בהתאם למגבלות התקציב.

בפורום מפרטים, חיפשתי מחשב בתקציב של 2000+- ומומחה באתר אמר לי שהg31 יעשה את העבודה כמו שצריך, כל עוד אינני מתכוון לשדרג את כרטיס המסך בעתיד(וכנראה שהוא צודק - אם אני אשדרג כרטיס מסך, זה כנראה יהיה בעוד מספר שנים, ועדיף לי כבר יהיה לקנות מחשב חדש). השאלה היא אם לg41 יש מי יודע מה פיצ'רים משמעותיים, ולפי הבנתי מדבריכם לא זה המצב.

ד"א, אני מדבר על g31 של asus.

שאלה נוספת: יש לי אפשרות לשדרג ללוח אם מדגם p31(מאותה סדרה) של gigabyte ב90 ש"ח...שווה?

עריכה: אני מדבר על g41m4f של msi

פורסם

איך נדע אילו פיצ'רים ישנם אם אתה לא מספק דגם ספציפי של לוח G41?

עוד שאלה- אתה רוצה להשתמש בכרטיס מסך מובנה ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך יעודי?

(כי אם כן, אני לא מבין מה קשור P31 לכל העניין.)

פורסם
  • מחבר

בדיוק עמדתי לכתוב..ערכתי מחדש.

אני מתכוון להחליף את כרטיס המסך 8400gs לati rhd4670(יש אפשרות שדרוג בהצעת המפרט)

פורסם

תן לי קישור למכירה הזאת, של המפרט.

אז אם יש כרטיס מסך- אתה לא צריך כרטיס מסך מובנה. במקרה כזה ה-G31 יספיק לך.

(ה-G41 גם ככה נותן לך רק 2 סלוטים של זיכרון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים