עבור לתוכן

רעש "צווחני" מכרטיס 260 gtx

Featured Replies

פורסם

שלום כולם :hi:

ברשותי 4 כרטיסי 9600GT XT של twintehc, 2 במחשבי ו2 בשל אחי, המערכות זהות לחלוטין.

כאשר אני מפעיל משחק כמו CRYSIS, בזמן המשחק, במיוחד כאשר יש רקע שחור, נשמע רעש הצפצוף האלקטרוני מכרטיס מסך אחד מהשניים.

אצל אחי אין את הבעייה.

מה אתם אומרים, לממש אחריות?

G אם היה לי ATI מזמן כבר הייתי מחליף את הכרטיס :yelclap:

תאמת שזה ממש שטויות כל עוד הביצועים בשמיים זה שווה את הרעש :)

הקטע שהמחשב לפחות אצלי נמצא על השולחן, וכששומעים אותו, זה כאילו נכנס לך זבוב לראש והוא פשוט לא-יוצא!

אתה מתחיל לאבד אשתונות, וזה בכלל לא רעש חלש :nixweiss:

פורסם

הצפצוף גם יכול לבוא מספק הכח של המסך עצמו, סתם בשביל הקטע.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לשריקות וציוצים מכרטיס המסך בשעת עומס - מ BFG נמסר בזמנו שהתופעה מוכרת ומתרחשת עם מערכות מחשב המתחברות למתח רשת של 220 וולט/50 הרץ ושמקור התופעה נעוץ ב Reference Design של NVIDIA.

הצלחתי לאמת את התופעה גם עם ה GTX285 OCx של דוד שלי.

הנושא צויין גם בביקורת ש Bit-Tech.net עשו ל 285ocx בזמנו :

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/01/30/bfg-tech-geforce-gtx-285-ocx-1gb/1

ציטוט ספציפי :

תודה רבה על המידע :)

אני שמח לדעת שמתישהו אולי זה ייפתר בעזרת תוספת או החלפה של כבל...

פורסם

קשה לי להאמין שכבל יפתור את זה, הם פשוט צריכים להוציא REVISIONS חדשים של הבורדים עצמם. אבל כמו שאני מכיר את NVIDIA, הם פשוט ימתינו שהכרטיסים האלה "ימותו" וימשיכו הלאה, כמו שעשו עם ליבת ה 6800GS הכושלת, אשר גרמה לניצולת מעבד של 100 אחוזים ב IDLE באופן אקראי - זה היה אחד הדברים המטמטמים פשוט.

פורסם

שלום כולם :hi:

ברשותי 4 כרטיסי 9600GT XT של twintehc, 2 במחשבי ו2 בשל אחי, המערכות זהות לחלוטין.

כאשר אני מפעיל משחק כמו CRYSIS, בזמן המשחק, במיוחד כאשר יש רקע שחור, נשמע רעש הצפצוף האלקטרוני מכרטיס מסך אחד מהשניים.

אצל אחי אין את הבעייה.

מה אתם אומרים, לממש אחריות?

הקטע שהמחשב לפחות אצלי נמצא על השולחן, וכששומעים אותו, זה כאילו נכנס לך זבוב לראש והוא פשוט לא-יוצא!

אתה מתחיל לאבד אשתונות, וזה בכלל לא רעש חלש :nixweiss:

אם יש לך הרבה זמן מיותר , ומשעמם לך (כמובן אפשר להוסיף לשני הסעיפים העיקריים הללו וזה ממש בלתי נסבל) - אז כן למה לא.

פורסם

אם יש לך הרבה זמן מיותר , ומשעמם לך (כמובן אפשר להוסיף לשני הסעיפים העיקריים הללו וזה ממש בלתי נסבל) - אז כן למה לא.

תודה רבה! אעשה זאת! במיוחד כאשר נפתח הסניף החדש של TMSFOX :)

אני חשבתי שאני המטורף היחיד, מסתבר שלא :P

פורסם

בכרטיס שלי אין את הבעיה הזאת כי יש לו בורד שונה שפותח במיוחד ע"י Gainward\palit

[attachment deleted by admin]

פורסם

רעשים כאילו יכולים להגיע גם מהלוח אם (לי זה קרה עם הלוח הקודם, במאמץ). כדאי לשים לב מאיפה זה מגיע לפני שרצים לממש אחריות על כרטיס.

פורסם

המסקנה שמדובר בכרטיס המסך היא חפוזה מדי.

זה בהחלט יכול להיות גם מספק הכוח. גם לי יש רעשים אלקטרונים בזמן טעינת קריסיס (בקטעי הודיאו), זה התחיל לאחר החלפת ספק, אבל לא ממש ניתקלתי בזה בצורה מפריעה (אולי בגלל שאני משחק בערך משחק אחד לכרטיס מסך וכבר הרבה זמן לא שדירגתי אותו :) ).

פורסם

תראו דבר ראשון אני ממליץ לכם לבדוק אם זה באמת מהכרטיס מסך, איך?

נתקו אותו ונסו לחבר אחד אחר (אם יש כזה)

ראיתם שהרעש עדיין קיים? נסו לאתר כיוון של רעש, זיהיתם שזה בא מכיוון הספק? נסו להחליף ספק (אם יש לכם)

במידה ואין לכם את המוצרים האלה לבדוק את הבעיה לכו לאחת החנויות ממנה קניתם ובקשו שהם יעשו זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים