עבור לתוכן

שאלה חשובה לגבי שירות סינון אתרים למגזר הדתי בספקיות האנטרנט השונות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא?

בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה.

האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון?

נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה...

באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב?

והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי.

בתודה מראש... עמית

פורסם

רימון לא ספק מדהים במהירויות ובטורנטים מול בב"ל (למרות שאאל"ט הם משתמשים בשרתים שלהם). מבחינת סינון האתרים אין מה להשוות - רימון

עושים עבודה טובה בהרבה מבב"ל.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה אומר שאולי היה עדיף להישאר ברימון ולא למהר על המציאה שבזק בינלאומי הציעו כי רימון ייתן לי גם מהירויות סבירות וגם סינון אתרים בהרבה יותר טוב? מה שכן בבזק בינלאומי אמרו לי שאני מקבל ביחד עם מורשת כתובת IP קבועה. אז זה גם קרץ לי כי עד עכשיו הייתי משלם על זה כסף דרך תוכנה צד שלישי ועכשיו אני מקבל את זה בחינם. למרות שבקשרי לקוחות של רימון הציעו לי כשרציתי להתנתק גם כתובת IP קבועה בחינם... יצאתי כבר מבולבל לגמרי...

פורסם

אם הסינון הוא שיקול עיקרי אצלך תלך על רימון. מורשת זה (כמעט) בדיחה.

פורסם
  • מחבר

דווקא ההוא בבזק בינלאומי אמר שהתקשר אליו לפני שבוע עוד בן אדם שרצה סינון אתרים ובסוף השתכנע לעשות מורשת ולא ברימון כי מורשת יותר טוב מרימון.

ולמה זה בדיחה מורשת בגלל שאפשר לעקוף את הסינון שלה ביתר קלות? או שבגלל שזה שירות של ספק אנטרנט שנותן גם שירות של בלי סינון אתרים לעומת רימון שהוא מוקדש בעיקר לסינון אתרים?

פורסם

אז בעצם אתה אומר שאולי היה עדיף להישאר ברימון ולא למהר על המציאה שבזק בינלאומי הציעו כי רימון ייתן לי גם מהירויות סבירות וגם סינון אתרים בהרבה יותר טוב? מה שכן בבזק בינלאומי אמרו לי שאני מקבל ביחד עם מורשת כתובת IP קבועה. אז זה גם קרץ לי כי עד עכשיו הייתי משלם על זה כסף דרך תוכנה צד שלישי ועכשיו אני מקבל את זה בחינם. למרות שבקשרי לקוחות של רימון הציעו לי כשרציתי להתנתק גם כתובת IP קבועה בחינם... יצאתי כבר מבולבל לגמרי...

חבל לשלם כסף על דברים שיש בחינם - עיין ערך no-ip.com או dyndns.com (או שזה dydns.com) - שירות חינמי של דומיין שמתעדכן עם תוכנה צד ג' עבור כתובת "IP" קבועה.

מעבר לכך, לשם המלצה בשבילך , מה השימושים שלך באינטרנט ומדוע אתה צריך את שירות החסימה הזה ?

פורסם

השירות סינון של רימון ושל מורשת שונה לחלוטין...

רימון מסננים על השרת באמצעות אנשים (עד כדי רמה פרטנית של תמונה...) וכל מיני טכניקות, והם מגדירים את השירות שלהם כסינון תכנים ולא סינון על אתרים

שזה אומר שתוכל לדוגמא להיכנס לאתר YNET אפילו אם תהיה שם תמונה לא צנועה כי פשוט התמונה הלא צנועה לא תופיע אבל שאר העמוד יופיע.

ספקיות אחרות פשוט מסננות אתרים, זה אומר שיש להם רשימה של אתרים מותרים ורשימה של אתרים אסורים, לכן אם יש תמונה לא צנועה באתר לא תוכל להיכנס לאתר מכיוון שלשירות שמבוסס על תוכנה אין אפשרות לבצע סינון פרטני.

בב"ל משתמשים בשירות של מורשת שהוא כביכול גם על השרת ולא מותקן על מחשבי המשתמשים אבל הוא גם מהסוג השני של אתרים מותרים ואתרים אסורים.

פורסם

רימון מסננים על השרת באמצעות אנשים (עד כדי רמה פרטנית של תמונה...) וכל מיני טכניקות, והם מגדירים את השירות שלהם כסינון תכנים ולא סינון על אתרים

שזה אומר שתוכל לדוגמא להיכנס לאתר YNET אפילו אם תהיה שם תמונה לא צנועה כי פשוט התמונה הלא צנועה לא תופיע אבל שאר העמוד יופיע.

בדיוק. מעבר לזה שברימון יש אנשים שמאמינים במה שהם עושים אידיאולוגית כך שהם מתאמצים יותר.

פורסם

אף אחד לא משתמש למשל ב http://www.opendns.com/ בשביל סינון?

חינמי לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא משתמש למשל ב http://www.opendns.com/ בשביל סינון?

חינמי לגמרי.

בדקתי את זה עכשיו. נראה דיי נחמד אבל הוא לא מסנן למשל תוצאות בגוגל של דברי פרונוגרפיה וכיוב'

אני עכשיו יש לי חשבון בNO-IP שאני משלם עליו. ובעבר פתחתי שם דומיין באתר הישראלי של הדומיינים כמדומני INTERLINK.

בכל אופן התחייבתי גם ככה לבזק בינלאומי ל18 חודשים אז ככה שאני לא רואה שיש לי יותר מידי אופציות.

בכל אופן תודה רבה על התגובות הנהדרות.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 17:18:41

בדקתי את זה עכשיו. נראה דיי נחמד אבל הוא לא מסנן למשל תוצאות בגוגל של דברי פרונוגרפיה וכיוב'

אני עכשיו יש לי חשבון בNO-IP שאני משלם עליו. ובעבר פתחתי שם דומיין באתר הישראלי של הדומיינים כמדומני INTERLINK.

בכל אופן התחייבתי גם ככה לבזק בינלאומי ל18 חודשים אז ככה שאני לא רואה שיש לי יותר מידי אופציות.

בכל אופן תודה רבה על התגובות הנהדרות.

חבל לשלם כסף על דברים שיש בחינם - עיין ערך no-ip.com או dyndns.com (או שזה dydns.com) - שירות חינמי של דומיין שמתעדכן עם תוכנה צד ג' עבור כתובת "IP" קבועה.

מעבר לכך, לשם המלצה בשבילך , מה השימושים שלך באינטרנט ומדוע אתה צריך את שירות החסימה הזה ?

אני מעוניין לחסום את כל הפרונוגרפיה והפרסומות הלא צנועות שקופצות לי במסך מול העיניים. גם בשל הצניעות וגם בשל האי נוחות שאני קורא כתבות.

האנטרנט משמש גם אותי וגם את אחי הקטן ככה שאני רוצה שגם אצלו יהיה את השירות הזה ושהוא לא יראה דברים לא צנועים.

ומצד שני אני צריך את האנטרנט כי הוא כלי עזר בשבילי ומשמש אותי להמון דברים יעילים. ככה שאני מחפש להנות משני העולמות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים