פורסם 2009 במאי 1416 שנים שלום רב,לאחר פירמוט אין לי אפשרות להיכנס להגדרות הנתב האלחוטי. מדובר בסימנס ADSL SL2-141.כשאני רושם לו את סיסמת הזיהוי הראשונית (לא של חשבון האינטרנט), הוא פשוט "מדלג", מעלים את החלון ומופיע לי חלון זהה כשהנתונים בו ריקים (שם משתמש וסיסמא).אני זקוק לכניסה להגדרות לשם פתיחת פורטים.איך אני מאפס את המערכת או משהו כזה?תודה מראש,גיא.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים הסיסמא והשם משתמש הם Admin אם אתה לא מצליח תאפס את הנתב (hard reset) ואז הוא יתאפס לסיסמא הראשונית שלו Adminואז תצתרך להגדיר אותו מחדש
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר תודה על התשובה.ניסיתי עם השם משתמש והסיסמא האלו, זה לא הולך. האם הכוונה ב"לאפס" היא לנתק את הראווטר מהחשמל ולהחזירו? אם לא, איך מאפסים אותו?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים כנראה מי שהגדיר לך את הנתב פעם האחרנה שינה את הסיסמא המקורית אם תוכל לברר את הסיסמא מה טוב אם לא תצתרך לאפסע"י כפתור RESET מאחורי הנתב עם קיסם או משהו דק אחר עד שמנורת POWER תהיה אדומהד"א שרמת את הסיסמא והשם משתמש רשמת A גדולה השאר קטנות? Admin
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר תודה רבה לך, הבעיה נפתרה. הבעיה היתה שהקלדתי את כל האותיות קטנות. אם לא היית אומר לי בחיים לא הייתי עולה על זה. אני הגדרתי את הנתב בזמנו אבל זה היה לפני כמה שנים ושכחתי. שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.