פורסם 2009 במאי 1416 שנים שימושים: משרדיים, אינטרנט, שעה וחצי ביום צפיה סרטים בממוצע.משכו את תשומת ליבי המחשבים הבאים:המחשב הראשון:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152100MSI GX720-1W1US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 17.0" Wide SXGA+ 4GB Memory 320GB HDD DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9600M GT - Retailמחיר כתשע מאות דולר, משקל 3.2 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהההמחשב השני:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152095מפרט:MSI GT627-216US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 15.4" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 7200rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9800M GS - Retail 1GB DDR3 VRAM & 7200rpm 320GB hard driveמחיר 1,100 דולר, משקל 2.8 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהה ביותראני נוטה למחשב השני.אני יודע שהמפרטים הם מעבר לצרכיי אבל לא אכפת לי להשקיע ולקבל הכי טוב. לא אכפת לי להשקיע במפרט דומה מחברה אחרת אפילו אם יעלה כאלף ש"ח יותר.לגבי אחריות בארץ, מקווה שאייבורי יקיימו בעתיד הבטחתם להפעלת האחריות בארץ.מפרטים דומים בארץ עולים הרבה יותר.אשמח לדעות + להמלצה למחשבים דומים מחברות אחרות.אגב: האם המחירים המפורסמים באתר הנ"ל סופיים או שיכול להתווסף אליהם מיסים אמריקאיים ?אודה על עזרתכם הדחופה במיוחד מנהלי הפורום.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים כל המחירים בארה"ב הם ללא TAX שמשתנה בין מדינה למדינה, ברוב האתרים תוכל לגלות את המחיר הסופי ע"י הכנסה מספר הZip Code של החנות בה תקנה/מקום שעליו החנות תשלח את המחשב, תצפה לתוספת של 7-10% מהמחיר שאתה רואה באתר.ואתה מבין המחשבים שנתת הם לא ניידים יותר מדי ובעלי סוללה חלשה יחסית, הם טובים מאוד עם רוב העבודה שלך תהיה על השולחן עם חיבור מקור חשמל זמין, אבל פחות טובים לעבודה של ניידות כל הזמן.בכל מקרה, מחשב עם נתונים דומים לאלה שהצגת למעלה הוא הDell Studio XPS 16, הדגם שעולה $1099 (+TAX) בעל מסך ברזלוצייה גבוהה יותר, מעבד מעט חזק יותר, זיכרון מעט מהיר יותר, וכרטיס מסך מעט חלש יותר אבל הרבה יותר מספיק לצרכים שלך.http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-studio-xps-16?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mnשים לב שאת במחשבים מאתר דל אתה רשאי להחליף חלקים ולערוך את המפרט.אבל לדעתי אתה בכלל יכול לקנות מחשב שיספק את הצרכים שלך ב$800 ומטה.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר מחשב הDell Studio XPS 16 שהפנית אותי אליו נראה מהמם מבחינה חיצונית. אין ספק שהוא הרבה יותר ייצוגי. אני הולך לבדוק את המפרט שלו.בינתיים: האם ידוע לך אם הוא זכאי לאחריות בארץ ?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לפני שאתה מחליט, גש לחנות מחשבים קרובה אליך ותתרשם ממספר מחשבים ניידים.תראה איזה משקל מתאים לך יותר, איזו רזולוציה, מסך מבריק או מט...דברים שאתה צריך להחליט לפני שתזמין, כדי למנוע התאכזבות...אישית מחשב במשקל הזה לא ממש נוח להתניידות, ומסך מבריק לא נוח לעבודה בתנאי תאורה חיצוניים...הייתי הולך על גרסה עסקית כמו E6400 (עם מחשב נטבוק בנוסף): Description Latitude E6400Date & Time: May 14,2009 2:51 AM CST SYSTEM COMPONENTS Latitude E6400 Qty 1 Intel® Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB), Genuine Windows Vista Business Bonus-Windows XP Professional downgrade Unit Price $1,698.00 Special Offer - Save $49 on Vista® Business BonusSpecial Offer - $49.00 Save $318 on select Latitude E6400 notebooks through Dell Small BusinessSpecial Offer - $318.00Catalog Number: 4 BLPAEF4 Module Description Show DetailsLatitude E6400 Intel® Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB)Operating Systems Genuine Windows Vista Business Bonus-Windows XP Professional downgradeMemory 2.0GB, DDR2-800 SDRAM, 1 DIMMInternal Keyboard Internal English Backlit KeyboardGraphics and Expansion Slot Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD With PC-CardPrimary Storage 250GB Hard Drive, 7200RPM with Free Fall SensorFingerprint Reader Options Internal Fingerprint ReaderLCDs 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal BlackBluetooth Dell Wireless® 370 Bluetooth ModuleModem No ModemAC Adapter 90W A/C Adapter (3-pin)Primary Optical Device 8X DVD+/-RW w/Roxio and Cyberlink PowerDVDCamera/Microphone Integrated Webcam with digital microphoneWireless LAN (802.11) Dell Wireless 1510 802.11a/g/n Draft Mini CardSystems Management No Intel® vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems ManagementSystem Documentation Resource DVD - Contains Diagnostics and DriversPrimary Battery 6 Cell BatteryHardware Support Services 3 Year ProSupport for End Users and 3 Year NBD On-site ServiceInstallation Services No Onsite System SetupLCDs Black Wide Screen WXGA+ LCD Panel w/Integrated Camera and MicrophoneProcessor Branding Intel Core 2 Duo ProcessorOS Labels Vista Premium Label Inspiron Mini 9 Qty 1 Intel® Atom Processor® N270 (1.6GHz/533Mhz FSB/512K cache), Genuine Windows® XP Home Edition Unit Price $374.00 Get a Mini 9 for only $55 with the purchase of select Latitude NotebooksSpecial Offer - $319.00Catalog Number: 4 MINI_CCF Module Description Show DetailsInspiron Mini 9 Intel® Atom Processor® N270 (1.6GHz/533Mhz FSB/512K cache)OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Home EditionSystem Color Option Obsidian BlackMemory 1GB DDR2 at 533MHzLCD Panel Glossy 8.9 inch LED display (1024X600)Video Card Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950Hard Drive 8GB Solid State DriveAdobe Adobe® Acrobat® Reader 9.0Mobile Broadband No Mobile BroadbandWireless Networking Cards Wireless 802.11g Mini CardCamera Module No Camera OptionOffice Productivity Software (Pre-Installed) Microsoft Works 9 DOES NOT INCLUDE MS WORDAnti-Virus/Security Suite (Pre-installed) Norton Internet Security 2009 MUI, 30 DayBattery Options 32WHr Battery (4 cell)Service 1 Yr Ltd Warranty, 1 Yr Mail-in Service, and 1 Yr Tech SupportInstallation No Onsite System SetupBluetooth Option Built-in Bluetooth 2.1 capabilityTrigger Logic Module (hidden online) Base LCD Assembly in BlackTOTAL: $1,386.00ההפרש בלי הנטבוק יוצא 20$-50$, אז כדאי כבר לקחת אותו...
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר הניידות של המחשב מבחינתי היא ככלל: מהבית למשרד ובחזרה ברכב שלי החונה צמוד בשני המקומות. לכן המשקל לא כל משנה לי יחסית לאיכות המסך והסאונד.האם מניסיונך יכבדו אחריות דל בארץ ?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים נהדר, בשביל דבר כזה אני ממליץ לך בלב שלם ללכת על הדל XPS STUDIO שהמלצתי מקודם.בקשר לקבלת אחריות בארץ, בעיקרון בישראל מקבלים אחריות רק לדגמים שנימכרים על ידם בישראל, הייתי ממליץ לך להתקשר לדל ישראל ולברר אם הדגם הזה זכאי לאחריות בישראל.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר תודה שובהאם יש לך ידיעה לגבי כיסוי העור של מחשב הדל האם כאשר ייקרע או יתפורר, דבר שאינו בלתי צפוי, ובהנחה שאיאלץ אז להסיר אותו כליל, האם המחשב עדיין יהיה יפה, ז"א האם הוא בנוי כך שמתחת לעור ובלי העור עדיין תהיה לו לפחות צורה רגילה (ולא שמתחת לעור קיים כיסוי שאינו מיועד ככיסוי חיצוני).
פורסם 2009 במאי 1416 שנים יש לי את דגם ה-13" של המחשב הזה.לא הייתי מודאג מהעור. הוא לא הולך להקרע או להתפורר בשנים הקרובות או בכלל.איכות הבנייה טובה מאוד !
פורסם 2009 במאי 1416 שנים המפרטים האלו ממש לא הגיוניים לצרכים שלך. אתה אומר שלא אכפת לך להשקיע ולקבל יותר אבל אם אתה משקיע תשקיע לפחות במשהו שתרגיש בו כמו איכות או אחריות בארץ או רזולוציה או תחנת עגינה. אתה לא תרגיש בכרטיסי המסך האלו מלבד לחיי הסוללה הקצרים יותר והחום שיווצרו.בשביל צרכים כאלו כלל אין צורך בכרטיס מסך נפרד.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לכן המפרט שצירפתי כולל כ.מסך 4500HDM מובנה ואיכות בניה טובה יותר מהXPS, אחריות מורחבת אמורה להתקבל בארץ, אני עם VOSTRO 1500 ואחריות כמו במפרט המצורף מקבל אחריות, רק שיש טופס העברת אחריות לארץ שצריך למלא..בכל מקרה תבדוק מול דל ישראל...עריכה:יצא לך לגשת לחנות ולבדוק באופן אישי את ההמלצות שלי מהתשובה הקודמת?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים כמובן, לא התכוונתי למפרט ש-psycho ציין הוא הגיוני ומומלץ בהרבה על פני המחשבים האחרים כאן לצרכים לדעתי. גם אם אתה רוצה מחשב גדול יותר דווקא, יש אופציות דומות.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר לכן המפרט שצירפתי כולל כ.מסך 4500HDM מובנה ואיכות בניה טובה יותר מהXPS, אחריות מורחבת אמורה להתקבל בארץ, אני עם VOSTRO 1500 ואחריות כמו במפרט המצורף מקבל אחריות, רק שיש טופס העברת אחריות לארץ שצריך למלא.. בכל מקרה תבדוק מול דל ישראל... עריכה: יצא לך לגשת לחנות ולבדוק באופן אישי את ההמלצות שלי מהתשובה הקודמת? לא יצא לי לבדוק בעיניים בחנות. וכנראה אני אעשה זאת בקרוב בחנות של אופיס דיפו. כמובן, לא התכוונתי למפרט ש-psycho ציין הוא הגיוני ומומלץ בהרבה על פני המחשבים האחרים כאן לצרכים לדעתי. גם אם אתה רוצה מחשב גדול יותר דווקא, יש אופציות דומות. אודה לך על פירוט של אופציות דומות בארץ עם דגש על איכות.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים עם סכום כמו שאתה מוכן לשלם הייתי מציע לך לבדוק גם את המחשב הזה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827
פורסם 2009 במאי 1416 שנים עם סכום כמו שאתה מוכן לשלם הייתי מציע לך לבדוק גם את המחשב הזה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827ממש לא ממליצה. בשביל מה הוא צריך כזה דבר ענק וחזק ששוקל כמו מקרר (ובלי אחריות בארץ)? אודה לך על פירוט של אופציות דומות בארץ עם דגש על איכות.למה בארץ? כל הרעיון היה שבארה"ב אתה יכול למצוא בתקציב הזה דברים טובים יותר. בארץ זה כבר מצמצם מאד את האופציות למחשבים איכותיים ב-15.4".
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר עם סכום כמו שאתה מוכן לשלם הייתי מציע לך לבדוק גם את המחשב הזה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827ראיתי את המפרט של מחשב זה, הפריע לי המשקל (יותר מארבע קילו), בכל זאת המחשב אינו הדבר היחיד שסוחבים כשיוצאים מהבית, ובנוסף אינני יודע אם יש נציגות לגייטויי בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.