עבור לתוכן

014 חוסמים את יו-טורנט ?

Featured Replies

פורסם

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ?

יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש..

ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ?

ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי

הפורט שבחרתי הוא 46262

פורסם

תבדוק בסביבות השעה 02:00. אם תקין משמע עומסים על הקווים לחו"ל.

קורה בכל הספקיות אצל לקוחות פרטיים שמשלמים מעט, בגלל שמשלמים מעט מדי

פורסם
  • מחבר

אבל ניסיתי מהבוקר כבר........מה גם בבוקר זה חסום ? אני לא מבין עם הקווים לחו"ל עמוסים אז למה כתוב לי שהפורט שלי סגור ?

ואני מנסה קובץ עם איזה 500 מעלים ומורידים. ולמה משלמים קצת ?

אני משלם בערך 100 שקל על מגה וחצי לחודש - ספק ותשתית. מה 100 שקל זה לא כסף ? סה"כ לספק 1.5 בצורה טובה אי אפשר ?

יכול להיות שזה בגלל שיש לי איפי קבוע ? אני 3 שנים גלשתי עם חייגן...מאז ששמתי ראוטר השתנה לי לאייפי קבוע בלי חייגן בלי ששאלו אותי בכלל

אז אולי ככה הם דופקים אותי ושמים הגבלה על האי פי ?

פורסם

גם ההגבלות שהספקיות שמות הם לא על פורטים ספציפיים אז אתה לא תראה את זה בתוכנה.

מה שאתה רואה זאת הפרעה מצד הראוטר, הוא לא יכול להעביר אליך תעבורה נכנסת בגלל שהוא לא יודע לאן לנתב את זה הלאה (הוא בעצם ה-IP החיצוני, והוא צריך לדעת לאיזה IP פנימי לנתב את זה).

תחפש בראוטר משהו שנקרא VIRTUAL SERVER או PORT FORWARDING ותגדיר את הפורט של התוכנה ל-IP הפנימי של המחשב שלך.

ואגב, אין לך IP קבוע, אתה פשוט מנתק את החייגן לעיתים רחוקות יותר כי הוא לא תלותי במערכת ההפעלה שלך.

IP קבוע זה הצמדה מצד הספקית של מס' IP לשם המשתמש שלך (ככה שלא משנה כמה תתנתק ותתחבר מחדש עדיין תקבל את אותו אחד).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בכלל מה שאמרת...

האייפי שלי קבוע כבר איזה חצי שנה !!! חצי שנה לא השתנה....כל מה שניסיתי לעשות...לנתק תראוטר לא יודע מה לעשות לא הולך כלום..

האיי פי החיצוני שלי קבוע שאני נכנס לאתר הזה whats my ip חצי שנה אותו אייפי הם דפקו אותי או משהו

אני לא מתחבר עם חייגן זה השתנה לחיבור ללא חייגן לבד כמה ימים אחרי שהתקנתי ראוטר בבית

ועכשיו איזה איי פי אני צריך לקנפג שם בתוכנה של הראוטר ? שאני מתחבר לראוטר אני מתחבר ל 192.168.1.1

והאייפי הפנימי שלו זה 100 בסוף נראה לי ככה זה אצל כולם לא ? ולשם זה מקונפג

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי למה וקוס לוטוס התכוון ? כי הבעיה אצלי לא נפתרה וגם בלילה המהירות על הפנים ?

תודה

פורסם

א. נסה לעבוד לפי מדריך הפניית פורטים נורמלי.

ב. תוודא שכל הפיירואללים ומה לא במחשב סגורים זמנית.

פורסם
  • מחבר

א. מה זה מדריך הפניית פורטים נורמלי ?

ב. איך עושים את הבדיקה הזו ?

זה פשוט נורא מוזר כי הפורטים פתוחים אצלי בנתב וגם בחומת אש של הווינדוס ...גם לאייפי החיצוני מה שמופיע ב whats my ip ברשת..

וגם לאיי פי של הרואטר 192.168.1.101 , ניסיתי לפתוח את שניהם בראוטר...ועדיין רשום לי בתוכנות שהפורטים סגורים

והיו טורנט אומר שהאייקון לא ירוק ויש בעיה בחיבור...ויומייים זה הוריד רק על 5-10 קיי ועכשיו זה פתאום תפס 100 קיי ? למרות שעדיין רשום שיש בעיה..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אבל ניסיתי מהבוקר כבר........מה גם בבוקר זה חסום ? אני לא מבין עם הקווים לחו"ל עמוסים אז למה כתוב לי שהפורט שלי סגור ?

ואני מנסה קובץ עם איזה 500 מעלים ומורידים. ולמה משלמים קצת ?

אני משלם בערך 100 שקל על מגה וחצי לחודש - ספק ותשתית. מה 100 שקל זה לא כסף ? סה"כ לספק 1.5 בצורה טובה אי אפשר ?

יכול להיות שזה בגלל שיש לי איפי קבוע ? אני 3 שנים גלשתי עם חייגן...מאז ששמתי ראוטר השתנה לי לאייפי קבוע בלי חייגן בלי ששאלו אותי בכלל

אז אולי ככה הם דופקים אותי ושמים הגבלה על האי פי ?

זה מעט, בחו"ל משלמים על פס רחב כמה עשרות יורו אבל מקבלים מהירות נורמלית.

מה קשור ניסית מהבוקר? תנסה בשעות שכתבתי. אתה גולש על מנוי פרטי רגיל ולכן כמו רוב הלקוחות אנחנו גולשים על קווים שעמוסים רוב שעות היום. מאוד פשוט.

פורסם

כנראה דופקים אותך, אבל לא כמו שאתה חושב, ולא באופן אישי (דופקים את כולם).

אבל במקרה הזה נראה שהבעיה היא פשוט פורטים שלא מופנים טוב בנתב שלך. יש מלא מדריכים ברשת. פשוט תחפש בגוגל משהו כמו port forward torrent" ROUTER-NAME-HERE"

פורסם

http://portforward.com/

תבחר פה את הראוטר ובדף שמופיע לך אחרי זה תבחר בutorrent

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים