פורסם 2009 במאי 1316 שנים נראה לי שכן, אבל לא בכל המקצועות, למשל בתנ"ך נראה לי שאפשר (זכור לי מת'רד ישן יותר שקראתי כאן).
פורסם 2009 במאי 1316 שנים ולי נראה שממש לא. כל מקצועות הליבה (מתמטיקה-אנגלית-לשון והבעה-הסטוריה ואזרחות-תנ"ך-ספרות) הם מקצועות שחייבים לעבור.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים למיטב ידיעתי, לצורך קבלה לאוניברסיטה, ישנה דרישה מצידן לציון עובר בכל מקצועות החובה.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים בזמני היתה אפשרות לקבל תעודת בגרות עם נכשל במקצוע חובה אחד מעל הציון 7 (מתוך 100).
פורסם 2009 במאי 1416 שנים בוודאות מותר להיכשל. וד"א יש לי נכשל בספרות וזה לא הפריע להתקבל ללימודים, כך שאין עם זה בעיה כלל וכלל
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לי יש נכשל בתנך וקיבלתי תעודת בגרות !!כמו שאמרו מעליי הציון צריך להיות מעל 45
פורסם 2011 במאי 2514 שנים אני ממש צריך עזרה אני עוד מעט מסיים יב ואני כנראה אכשל בלשון ובכל שאר המקצועות אני עברתי האם אני זכאי לתעודת בגרות?אני עדיין לא יודע מה הציון הסופי אבל אני פיספסתי את המתכונת והציונים שלי השנה לא היו משהו בכיתה י קיבלתי סופי 67 ככה שזה נותן סיכוי גם אם אני לא אעבור השנה אבל אם אני נכשל בלשון סופית אני אקבל תעודת בגרות עדיין?בבקשה תגיבו תודה :'(
פורסם 2011 במאי 2514 שנים ולי נראה שממש לא. כל מקצועות הליבה (מתמטיקה-אנגלית-לשון והבעה-הסטוריה ואזרחות-תנ"ך-ספרות) הם מקצועות שחייבים לעבור. יש לי נכשל באזרחות (מגן 98, מרצה מעולה אותן שאלות כמו במגן, רשמתי בדיוק מה שרשמתי במגן, וקיבלתי איזה 40 או 30 ) ויש לי תעודת בגרות מלאה.
פורסם 2011 במאי 2514 שנים לי יש 41 סופי בספרות (בבגרות עצמה קיבלתי 16 ) ויש לי בגרות.. מותר נכשל אחד במקצועות חובה (חוץ מבלשון) עדיין לא התחלתי ללמוד באוניברסיטה אבל בדקתי את הדרישות ובאף אוניברסיטה זה לא מה שהפריע לי להתקבל (אם מתעלמים מזה שזה הוריד לי טיפה את הממוצע)
פורסם 2011 במאי 2614 שנים @Zeev86אבל זה לא נחשב נכשל, הציון הסופי מעל 55..יש מצב, אבל האם מגן נחשב אם אתה עושה אקסטרני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.