עבור לתוכן

4870 מעביר גם קול ביציאה של ה DVI?

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה נוספת בנושא.

כרגע המחשב שלי מחובר דרך הכרטיס מסך לטלוייזה בעזרת כבל DVI - HDMI.

בהנחה שאני לא רוצה לקנות כבל חדש , האם אני יכול להשתמש במתאם HDMI עבור יציאת ה- DVI ומתאם HDMI עבור הצד של ה- DVI של הכבל וזה יעבוד?

כלומר שימוש ב-2 מתאמים בשביל ליצור כבל HDMI-HDMI. האיכות לא תיפגע.

אני מעריך שלא כי אם DVI יודע להוציא סאונד והוא סה"כ מעביר אותו ל-HDMI אז לא צריכה להיות בעיה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה לכבל DVI- HDMI ביציאה של הDVI יש מספר פינים קטן, הרבה חסרים, בהרבה האלא בידיוק עובר הקול. יש מבין?

פורסם

אנשים פה מדברים שטויות, אבל בערימות, פשוט בערימות. חיבור DVI לא מוציא אות של סאונד, ולא משנה איזה מתאם תחבר לו.

אתה רוצה לחבר את הטלוויזיה שלך למחשב ולשמוע סאונד? אין בעיה. חבר את כרטיס המסך לאחת מכניסות הוידאו בטלוויזיה שלך, וחבר את כרטיס הקול של המחשב בעזרת מתאם PL ל RCA לכניסת סאונד בטלוויזיה.

שוב, לכל המתקשים, שהצליחו ליצור כאן 4 עמודים של כלום - DVI לא מסוגל להוציא סאונד, ואין שום קשר למספר הפינים החסרים. :screwy:

פורסם

אנשים פה מדברים שטויות, אבל בערימות, פשוט בערימות. חיבור DVI לא מוציא אות של סאונד, ולא משנה איזה מתאם תחבר לו.

אתה רוצה לחבר את הטלוויזיה שלך למחשב ולשמוע סאונד? אין בעיה. חבר את כרטיס המסך לאחת מכניסות הוידאו בטלוויזיה שלך, וחבר את כרטיס הקול של המחשב בעזרת מתאם PL ל RCA לכניסת סאונד בטלוויזיה.

שוב, לכל המתקשים, שהצליחו ליצור כאן 4 עמודים של כלום - DVI לא מסוגל להוציא סאונד, ואין שום קשר למספר הפינים החסרים. :screwy:

אתה טועה, בכרטיסי מסך של ATI ניתן להוציא סאונד מ DVI בעזרת מתאם DVI-HDMI צהוב שמקבלים עם הכרטיס ורק איתו.

כבל HDMI-DVI או מתאם HDMI-DVI רגיל לא יעבירו סאונד.

פורסם

אתה טועה, בכרטיסי מסך של ATI ניתן להוציא סאונד מ DVI בעזרת מתאם DVI-HDMI צהוב שמקבלים עם הכרטיס ורק איתו.

בעע קניתי גם 4870 של TOXIC וגם 4850 של GIGABYTE ובאף אחד מהם לא קיבלתי מתאם כזה צהוב. איך הוא נראה?

פורסם

יש כאלה שדורשים גם חיבור לSPDIF הפנימי של המחשב בעזרת כבל כי אין להם כרטיס קול מובנה.

פורסם
יש כאלה שדורשים גם חיבור לSPDIF הפנימי של המחשב בעזרת כבל כי אין להם כרטיס קול מובנה.

לכל כרטיסי ati hd2000 (לא כולל hd2900) ומעלה יש כרטיס קול מובנה

הכרטיסים שדורשים spdif הם כרטיסי המסך של nvidia

פורסם

אני לא מבין , רק המתאם המקורי של ATI מתאים? אני גם לא זוכר שקיבלתי משהו כזה.

בכל מקרה , למה שרק מתאם של ATI יעבוד ומתאם גנרי לא? מה מיוחד בו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים