עבור לתוכן

4870 מעביר גם קול ביציאה של ה DVI?

Featured Replies

פורסם

היי

קניתי טלוייזה LCD של LG וחיברתי את המחשב עם כבל DVI-HDMI לטלויזיה ואז צצה לי הודעה שצריך להגדיר איזה משהו בישביל להטלויזיה תקבל קול HD דרך היציאה של הכרטיס מסך.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי על זה קצת אור.

תודה רבה ויום טוב.

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול לניות שתצטרך להתקין דריבר ל codec הקול שמובנה בכרטיס מסך

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

תכנס ללוח הבקה>מאפיני צלילים והתקני שמע>עבור לכרטיסית קול/שמע>ושם תבחר את התקן הקול של הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

מצאתי את זה , אבל שאני עושה TEST אז זה לא משמיע לי כלום .

פורסם

תנסה לנגן סרט

תכנסל לעוצמה... כדי לראות שלא מסומן השתק

אתה יכול לעלות תצלום מסך של ההגדרות בכרטיסית קול ושמע

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה מהמסך של ההגדרות קול

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמו שרשום שם, אני רואה שיש זרימה של קול אבל לא שומעים כלום דרך הטלויזיה

פורסם

ניסית לחברת את הכרטיס לכרטיס הקול?

פורסם

במהלך ההתקנה של הדריבר הוא מתקין ATI HD AUDIO. אצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה (אגב גם LG ) הדריבר קול עובר אוטומטית מריאלטק לATI, בכל זאת תנסה לעשות זאת ידנית (אני מקווה שאתה יודע איך)

נ.ב. אני מחבר דרך המתאם שקיבלתי בבאנדל עם הכרטיס (DVI-HDMI) לכניסת הHDMI בטלוויזיה, שם אני בוחר ערוץ HDMI1 וזהו, יש קול ויש ווידיאו.

פורסם
  • מחבר

אצלי המחשב מחובר בלי מתאם כי קניתי כבל DVI-HDMI, הדרייבר של הקול מותקן, המחשב גם כן כל הזמן מחובר לטלויזיה .

איך מעבירים ידנית ?

ניתקתי וחיברתי את הכבל ומוצגת לי ההודעה הזאתי

[attachment deleted by admin]

פורסם

רק שניה, אני לא מבין משהו.

גם לי יש 4870 שיש לו 2 יציאות DVI.

כרגע חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI-DVI ע"מ לקבל תמונה והעברתי גם כבל סאונד שמתחבר מיציאת האודיו במחשב לטלוויזיה וככה אני רואה ושומע.

אתם אומרים שכרטיס המסך יודע להוציא סאונד? אני יכול לקבל גם קול וגם תמונה דרך חיבור הכרטיס מסך לטלוויזיה בלבד???

פורסם
  • מחבר

כן נו זה מה שאני מנסה לעשות

אני שובר תראש, עכשיו גם מחובר אצלי עם כבל אוודיאו נפרד, הקול שיוצא מהכרטיס מסך הוא באיכות HD.

פורסם
אצלי המחשב מחובר בלי מתאם כי קניתי כבל DVI-HDMI, הדרייבר של הקול מותקן, המחשב גם כן כל הזמן מחובר לטלויזיה .

כדי שזה יעבוד אתה צריך מתאם מקורי של ATI מקבים את זה עם כרטיס המסך

אתם אומרים שכרטיס המסך יודע להוציא סאונד? אני יכול לקבל גם קול וגם תמונה דרך חיבור הכרטיס מסך לטלוויזיה בלבד???

כן

אתה צריך מתאם מקורי של ati

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין חיבור ישיר של כבל DVI-HDMI לבין שימוש במתאם וחיבור עם כבל HDMI-HDMI ?

פורסם

אין שום הבדל

שמדובר בכרטיסי ati אתה צריך את המתאם המקורי שבא עם הכרטיס עם אתה רוצה להוצאי קול

dvi שלעצמו לא מסוגל להוצאי קול

אם תסתכל עם המתאם של ati אתה תראה פינים נוספים לעומת מתאם רגיל כך הוא מסוגל להוצאי גם אודיו דרך אותו חיבור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים