פורסם 2009 במאי 1316 שנים הייקניתי טלוייזה LCD של LG וחיברתי את המחשב עם כבל DVI-HDMI לטלויזיה ואז צצה לי הודעה שצריך להגדיר איזה משהו בישביל להטלויזיה תקבל קול HD דרך היציאה של הכרטיס מסך.אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי על זה קצת אור.תודה רבה ויום טוב.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים יכול לניות שתצטרך להתקין דריבר ל codec הקול שמובנה בכרטיס מסךhttp://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=falseתכנס ללוח הבקה>מאפיני צלילים והתקני שמע>עבור לכרטיסית קול/שמע>ושם תבחר את התקן הקול של הכרטיס מסך
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תנסה לנגן סרטתכנסל לעוצמה... כדי לראות שלא מסומן השתקאתה יכול לעלות תצלום מסך של ההגדרות בכרטיסית קול ושמע
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תבחר את ה - hdmi (שה- V הירוק יהיה עליו)מדריך מפורט:http://www1.sapphiretech.com/us/productfiles/Catalogue_HDMI_Sound_output.pdf
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר עשיתי כמו שרשום שם, אני רואה שיש זרימה של קול אבל לא שומעים כלום דרך הטלויזיה
פורסם 2009 במאי 1316 שנים במהלך ההתקנה של הדריבר הוא מתקין ATI HD AUDIO. אצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה (אגב גם LG ) הדריבר קול עובר אוטומטית מריאלטק לATI, בכל זאת תנסה לעשות זאת ידנית (אני מקווה שאתה יודע איך)נ.ב. אני מחבר דרך המתאם שקיבלתי בבאנדל עם הכרטיס (DVI-HDMI) לכניסת הHDMI בטלוויזיה, שם אני בוחר ערוץ HDMI1 וזהו, יש קול ויש ווידיאו.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר אצלי המחשב מחובר בלי מתאם כי קניתי כבל DVI-HDMI, הדרייבר של הקול מותקן, המחשב גם כן כל הזמן מחובר לטלויזיה .איך מעבירים ידנית ?ניתקתי וחיברתי את הכבל ומוצגת לי ההודעה הזאתי[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 1316 שנים רק שניה, אני לא מבין משהו.גם לי יש 4870 שיש לו 2 יציאות DVI.כרגע חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI-DVI ע"מ לקבל תמונה והעברתי גם כבל סאונד שמתחבר מיציאת האודיו במחשב לטלוויזיה וככה אני רואה ושומע.אתם אומרים שכרטיס המסך יודע להוציא סאונד? אני יכול לקבל גם קול וגם תמונה דרך חיבור הכרטיס מסך לטלוויזיה בלבד???
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר כן נו זה מה שאני מנסה לעשותאני שובר תראש, עכשיו גם מחובר אצלי עם כבל אוודיאו נפרד, הקול שיוצא מהכרטיס מסך הוא באיכות HD.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אצלי המחשב מחובר בלי מתאם כי קניתי כבל DVI-HDMI, הדרייבר של הקול מותקן, המחשב גם כן כל הזמן מחובר לטלויזיה .כדי שזה יעבוד אתה צריך מתאם מקורי של ATI מקבים את זה עם כרטיס המסךאתם אומרים שכרטיס המסך יודע להוציא סאונד? אני יכול לקבל גם קול וגם תמונה דרך חיבור הכרטיס מסך לטלוויזיה בלבד???כןאתה צריך מתאם מקורי של ati
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר מה ההבדל בין חיבור ישיר של כבל DVI-HDMI לבין שימוש במתאם וחיבור עם כבל HDMI-HDMI ?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אין שום הבדלשמדובר בכרטיסי ati אתה צריך את המתאם המקורי שבא עם הכרטיס עם אתה רוצה להוצאי קול dvi שלעצמו לא מסוגל להוצאי קולאם תסתכל עם המתאם של ati אתה תראה פינים נוספים לעומת מתאם רגיל כך הוא מסוגל להוצאי גם אודיו דרך אותו חיבור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.