עבור לתוכן

ההתלבטות חזרה...

Featured Replies

פורסם

בזבוז כסף לקנות פנטיום 4 2.2 שום משחק או תוכנה לא צריכים מעבד מעבר ל1600 וגם זה בלחץ

כמובן שיש יותר ביצועים אבל זה ביזבוז כסף......

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אומר שאין בעיה של תקציב, מה הבעיה לקנות פנטיום 4 2.2 ואחרי זה האמר ?

רצית מעבד לOC, אנ י בטוח שעם פנטיום 4 2.2 תגיע לפחות ל2.6.

אם אין בעיה של תקציב, למה שלא נקנה לוח לשני מעבדים עם שני פנטיום 4 2.2GHz, ולוח נוסף לשני מעבדים עם שני Athlon XP 2100, וכל פעם שהוא רוצה לעשות משהו, הוא יבדוק בבנצ'מרקים מי מבצע את זה יותר מהר, ויחליף בינייהם.. ?

פורסם

פנטיום 4 תומך בשתי מעבדים?

וAMD XP? אני חושב שגם הוא לא תומך (בשביל זה יש את ה MP לא?)

פורסם

ההתלבטות, רגע לפני הקנייה חוזרת בגלל כתבה חדשה אשר פורסמה באחד האתרים האהובים עליי, XBITLABS...

שם הם לקחו סלרון 1000 טואלטין זול להחריד המהירו אותו ל-1500 בקלות מדהימה ( השתמשו בוולקנו 7) והראו איך כמעט תמיד הוא עוקף P4 1.8Ghz ו\או XP1700... הבעייה היא שהם בישרו שם כי הדגמים האלה קלים וטובים פי כמה לאוברקלוקינג מאשר הסלרון 1200, בגלל שהם פשוט עברו דאון קלוקינג...

אז ההתלבטות חזרה סלרי 1100\1200 ?

1100.

כמה שיותר נמוך כך הסיכוי להגיע למהירות אפיק גבוהה יותר. לדעתי יהיה לך קשה להגיע ל150 עם הלוח שלך, ולכן 145 עם מכפלה של 11 זה משהו יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

נו, בגלל זה - 12*133 = 1600..?

פורסם

אני דווקא בעד ה 1.2 כי כדי להגיע איתו ל 1.45 לא יהיה צורך לחרוג ממהירות הזיכרון של 133 ואז זה הכל יהיה יציב (125\125) ותוכל גם לתת לזיכרון CAS 2-2-2 .....................

צא מהלבטים:

אוסף האיפורמציה המושלם:

http://www6.tomshardware.com/cpu/01q4/011003/

ואים אתה רוצה לחסוך עוד קצת ולהמהיר את הזיכרון מעבר ל 133 קנה את הסלרון 1 גיגה החדש:

http://www.xbitlabs.com/cpu/celeron1a-oc/

http://www.viahardware.com/celeronoverclock.htm

דן

פורסם
  • מחבר

1450\12 = 120...

מהירות באס מעט נמוכה...

פורסם

ביותר מ 128 לא ידלק לך המחשב תאמין לי זה אחלה.

דן

פורסם
  • מחבר

למה לא ידלק בדיוק ?

פורסם

כן, למההה?

פורסם
  • מחבר

הוא החליט... ;D

פורסם

כי הלוח ידלק בביוס במצב בטוב !!!

נו טוב זה תלוי גם באיזה לוח אתה מישתמש אני ראיתי את זה ב TUSI-ML של אסוס המאוד זול ומכיל הכל (אפילו ATA 100?

) הוא אפילו ATA 100 רק מודום צריך להוסיף והכרטיס מסך המובנה לא רק בכלל עים נותנים לא 64 מגה.....(כמו TNTM64 )

אני מעריך ש ב TUSL2-C המצב טוב יותר רק אל תיגע ב TUV4X זה לוח מאוד כאוב במיוחד בשילוב של דיסק קשיח של WD ו WIN XP.

דן

פורסם

KOM, תקשיב למספר נקודות לפני שאתה קונה.

• בניגוד למה שדן אמר, אין שום הגבלה על מהירות האפיק בלוחות הI815 של אינטל, זה קישקוש מוחלט. אני לא רוצה להעליב את דן או משהו, הוא פשוט לא אוברקלוקר, והוא ממש מפחד מכל מגה"צ שהוא מעלה. אני ניסיתי להסביר לו את העניין של האוברקלוקינג דרך הBIOS בטלפון אבל הוא לא הבין שצריך לבחור להגדיר באופן ידני ואז להגדיר את האפיק שאתה רוצה, אלא הוא פשוט ניסה לבחור מהאפשריות שהBIOS מציע לו. כמו-כן, הוא עשה את זה עם סלרון 900, שהוא לא אוברקלוקר טוב כי הוא ממש קצה הטכנלוגיה של הCORE של הסלרון הישן
  • אני היית הולך על טואלרי 1100 וזהו, אל תקנה טואלרי 1000 כי יהיה לך קשה מאוד להגיע איתו ל1500, כי ללוח של אסוס יש פשוט אפשריות אוברקלוניג מאוד עלובות, כשזה נוגע למהירות אפיק. אם תשים לב בביקרות של XBIT LABS עשו את האוברקלוק ל1000 עם לוח של אביט, שהוא הרבה יותר טוב לדברים האלה. היות והלוח שלך יגיע למאקסימום שלו בסביבות ה140-145 במקרה הטוב, אני ממליץ לך ללכת על מעבד עם מכפלה של 11 שתתן לך תוצאות גבוהות יותר עם באס נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

ה-1000 לא היה אופצייה אף פעם אם תשים לב...

וזהו, הממון בידיי, ועכשיו צריך לראות מה יש במלאי...

פורסם

KoM, יש לי כמה שאלות אליך בקשר לסלרון, גרמת לי גם לרצות לקנות אחד, אולי אתה מוכן לדבר איתי ב-ICQ?

הנה המספר: 142031476 .

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים