עבור לתוכן

שאלה לגבי האצת חומרה בכרטיס 2600PRO ATI או 3650

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה:

יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט

P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD.

המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם.

אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה.

השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות.

תודה

פורסם

הדרך הכי פשוטה זו לקנות כרטיס מסך של nvidia כמו 9400gt + coreavc

http://www.coreavc.com/

התוכנה משתמש ב - cuda לפיענוח סרטי mkv בעזרת כרטיס המסך ואילו את h.264 הכרטיס מפענח אוטמטית

דבר שצריך לקחת בחשבון:

סרטי h.264 1080P ירוצו בעזרת הכרטיס תוך שימוש נמוך מאוד במעבד

בסרטי mkv x264 יש מגוון של פרופילים והמקודדים (האנשים שמעלים את הסרט) לא תמיד מקפידים להשתמש בסטנדרט או לחילופין יודעים מה הם עושים ולכן הפתרון לא יריץ כל סרט 1080Pאבל את רוב הסרטים כן

פורסם

^^^ AGP!

לי יש HTPC עם 2400PRO שמחובר בעזרת HDMI, אבל טרם ניסיתי הרצה של טכני HD עליו.

אני כן מאמין אבל שעם קונפיגורצית תוכנה נכונה זה צריך לעבוד בהחלט.

פורסם
^^^ AGP!

לא שמתי לב... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לפחות שמת לב אחרי שרשמת את ההודעה כי אני באתי לרשום לך תגובה שאין כזה כרטיס בPCI E

בכל אופן מה לגבי ה2600 וה3650.אמורים לתמוך ברוב הפורמטים שמקודדים 4.1 מעניין אותי אם מישהו באמת עשה את הטסט הזה.

והאם ה2600 יעשה את העבודה ולא יהיה צורך ב3650.

פורסם

hd2600 אמור לעשות את העבודה. הוא תומך בהאצת חומרה לפורמטים הבאים: MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, H.264

ע"מ לנצל את זה, תאלץ להשתמש או בנגן PowerDVD למשל שתומך בהאצת חומרה (DXVA) אבל לא מסוגל להריץ קבצי מכולה MKV.

או ב-MPC-HC החינמי שגם הוא מספק האצת חומרה ל-VC-1 ו-H.264, ותומך MKV. יכול להיות שתאלץ להגדיר לפי מדריך.

עוד אופציה היא windows 7 שכבר מכילה מפענחים מובנים שתומכים בהאצת חומרה גם עם WMP.

הוא אמור להריץ סרטי 1080p ללא בעייה. רק קח בחשבון ש-ATI לא פעם ולא פעמיים שברו את האצת החומרה (DXVA) בדריבר,

למרות שתמיד אפשר למצוא דריבר שזה עובד איתו בצורה טובה, במיוחד אם סרטים זה השימוש העיקרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים