עבור לתוכן

המחשב לא עולה עם הזיכרון החדש - -

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול -

יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות.....

1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון.

2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון.

עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין....

מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz .

תודה............

פורסם

איזה צ'יפסט הלוח שלך? איזה דגם לוח?

פורסם

איזה לוח ? ,בעיקרון אני ממליץ לך לנסות לחפש את החוברת שלו ,שם אתה תוכל לבדוק את סידור הסלוטים (פעם בddr1 היה צריך לסדר אותם בצורה מסוימת בשביל שיפעלו ).

פורסם

מה דגם הזיכרון ? צפיפות גבוהה במקרה ?

פורסם
  • מחבר

הלוח

Gigabyte דגם GA-M61SME-S2L

הצ'פסט אם אני זוכר נכון של אינטל {יתכן??}

פורסם

צ'יפסט של Nvidia. מה בנוגע לדגם הזכרונות ?

פורסם

לנסות איפוס ביוס לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

איפה אני בודק דגמי זכרונות? ומזה אומר?

ולנסות איפוס ביוס - איך עושים את זה? אפשר פירוט בבקשה?

[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 14:39:06

עשיתי איפוס ביוס, וזה פתר את כל הבעיות.

עכשיו תסבירו לי בבקשה, למה?

פורסם

כי מספיק שהזיכרון החדש שונה בדבר אחד קטן מהזיכרון הישן והמערכת עלולה לא לפעול משום ההבדל שבניהם.

אם הזיכרון החדש למשל עובד בתזמונים של 5-5-5-18 והישן ב-4-4-4-12 אז כשתחבר את הזיכרון החדש הוא ינסה להפעיל אותו בתזמונים של הישן, שזה אומר 4-4-4-12, אם הזיכרון החדש לא מסוגל לזה - המערכת לא תעלה או שתהיה לא יציבה. כנ"ל במקרה שהביוס מנסה לעשות ההיפך וכנ"ל לגבי מתחים ותדרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים