עבור לתוכן

2 Call of Duty: Modern Warfare- כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב, אין לי מספיק שכל ;D

סתם, אישית לא ניראה לי שתיהיה אפשרות טיפוס במולטי פלייר מכמה סיבות- אם רוצים לשלב טיפוס אז צריך להגדיל את שטח המפה בהרבה- דבר שמוריד את כמות ההיתקלויות והורג את הסטייל המהולל SPRAY AND PRAY.

עוד דבר- בסרטון הטיפוס כניראה כמו אנימצייה יחידה, כל לחיצה על הכפתור W פשוט מעבירה פריים אחד קדימה... עוד תראה כשיהיה לך את המשחק שלא תוכל לטפס באזור אחר ואם כן- המשחק ידע איך להעיף אותך משם (כמו בCOD2 באימונים, אם פיספסתה את הדוב שהמפקד אמר לך לירות בו המפקד יורה בך)

• תגובות 1.8k
  • צפיות 155k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה חושב שיהיה אפשרות לטיפוס במולטי פלייר כמו בשלב לדוגמא שהיה בתערוכה?

או שינוי משמעותי במשחקיות?

הניחוש שלי, וככה גם מסתמן מכל מה שכבר הודלף על המשחק - נוסחה מנצחת לא משנים.

COD 4 היה משחק מעולה לא דווקא בגלל המשחקיות (שהייתה בסופו של דבר טובה, אבל שחוקה למדי) אלא בגלל הסינמטיות המוצלחת שלו.

MW2 כנראה ממשיך במסורת ולכן אין לצפות לשינויים מסעירים בגיימפליי (כמו נניח אפשרות לתפוס מחסה, לתת פקודות טקטיות לחברי צוות וכדומה).

פורסם
  • מחבר

לתפוס מחסה ברור שלא- זה יהפוך את המולטי לסרט אחר ואיטי יותר(אם תרצו יש את ריינבוי-סיקס )

ולתת פקודות אין סיכוי זה נוגד את בסיס המשחקיות של הסידרה שמעולם לא היתה טקטית (אם תרצו יש את גוסט-ריקון)

אני בטוח שיהיו שינויים שאינם דווקא קוסמטיים.

עצם העובדה שניתן לנהוג זה כבר שינוי רדיקלי ותוספת מרעננת למשחק.

אני סומך על אינפיניטי שיציגו עוד כמה שינויים מרעננים.

פורסם

אולי כמו צניחה למפה של המולטיפלייר? או גלישה מהSPAWN אל אזור הקרב על אופנוע שלג? או שחייה מתחת למים?

או-או-או-או-או..... יאללה שיתנו עוד פרטים

פורסם

אם הם עושים סקר בין שחקני COD איפה בדיוק אפשר לענות עליו?

סקר שכזה צריך להיות פומבי

פורסם

זה בולשיט, חוץ מזה הרבה חברות עשו דברים דומים. זה לא כל כך מפריע למשחק.

פורסם

לא אכפת לי לגבי השינוי מראה או המחיר המוזל לחבילות מפות אבל הם הכניסו שם גם תמיכה טובה יותר לקלאנים ותחרויות ומצבי משחק חדשים שזה כבר גיימפליי וזה מצביע על סירוס החוויה החינמית

פורסם

שיט.

הם מרחיקים ממני את הרצון לקנות אותו חוקית... גם ככה מספיק קשה לי לא להוריד אותו :kopfpatsch:

פורסם

דבר אחד משמח מעט- זה רק סקר... עדיין יש סיכוי שיקח זמן עד שזה יכנס בסדרת COD

פורסם
  • מחבר

נו מה אתם ילדים?

מי שרוצה לראות שחקן עם ראסטות ועוזי בצורת תפוז שישלם,

זה לא יפריע לשחקנים שלא קנו את המשחק בגירסה הרגילה

פורסם

אולי כמו צניחה למפה של המולטיפלייר?

אם אני לא טועה היה מוד כזה בקוד1.

פורסם

נו מה אתם ילדים?

מי שרוצה לראות שחקן עם ראסטות ועוזי בצורת תפוז שישלם,

זה לא יפריע לשחקנים שלא קנו את המשחק בגירסה הרגילה

מסכים, כל עוד מדובר אכן בפיצ'רים של "מאאגניבות" ולא דברים שמעניקים יתרון לא הוגן לשחקן (כמו נשקים יותר חזקים) אני בהחלט בעד. בbattlefield heroes זה עובד נפלא, המשחק עצמו חינם לגמרי, ומי שרוצה דברים מגניבים כמו לבוש יוצא דופן משלם על זה. ככה כולם מרוצים, המפתחים מרוויחים כסף, ומי שרוצה לשחק בחינם יכול לעשות את זה באופן חוקי בלי הורדות פירטיות.

אם המודל הזה יצליח ויהיה פופולרי (יש שמועות למשל שold republic הבא עלינו לטובה יהיה כזה) זה רק יהיה לטובת השחקנים כי זה אומר שיותר ויותר משחקים יהפכו להיות חינמיים עם רווחים מפיצ'רים ייחודיים.

פורסם

ומה עם תמיכה טכנית טובה יותר? מה עם תמיכה לקלאנים? מה עם חבילת המפות? מה לעזזל אני צריך לשלם כסף על פאטצ'ים?

פורסם
  • מחבר

אתה שואל ברצינות?

על איזה תמיכה טכנית אתה מדבר? השתמשת בה פעם?

על מפות שילמו גם במשחק הקודם והפאצ'ים זה בחינם כי אין להם ברירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים