פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים היית קרוב , זה Treyarch... זה לא שהם היו גרועים אלא (וזאת דעתי האישית) לא חידשו שום דבר ודי חזרו על העלילה (שוב פעם קרב במלחמת העולם השנייה...)
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים חחח אוקיי קרירי, מחר בערב תיהיה לך ביקורת בסוף אני אוסף את המשחק מחר בבוקר (ב10 אני שם), יש לי מחר מבחן בהיסטורייה והסתדרה לי המדפסת ככה שדיי מתאים לי להקדיש את יומי למטרות נעלות יותר מסתם בצפר... אני מצפה לביקורת גם סינגל גם אונלין ;D ותעשה טובה עדיף ביום שבת יש לי שבוע קשה
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר תמונות ראשונות מגירסת ה PC (נפתח באוסטרליה):[br]פורסם בתאריך: 09-11-2009, 22:15:53http://img260.imageshack.us/g/videoh.jpg/[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים כבר באחת התמונות רואים שסוגיית ה9 נגד 9 לא תהיה (היה רשום 8-12 שחקנים)...מוזר שבאוסטרליה כבר נפתח המשחק....שאלה , במה אתם מתחילים לשחק? בSP או בMP?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים בגלל שאין לי עכשיו זמן להתחיל לשחק ברצינות נראה לי שאני אתחיל מה SP ובחופשה בין הסמסטרים אני אעניש קצת בMP הניק שלי (בדיוק כמו בCOD4) יהיה UmpaLumpa ואני אוסיף S6 כאות הערכה לסיימון ( ) אז זה כנראה יהיה S6|UmpaLumpa
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים צריך חופש מהאוניברסיטה לכבוד המשחק סינגל... אחרי שאני אתחיל עם המולטי אני לא יעזוב אותו
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר בגלל שאין לי עכשיו זמן להתחיל לשחק ברצינות נראה לי שאני אתחיל מה SP ובחופשה בין הסמסטרים אני אעניש קצת בMP הניק שלי (בדיוק כמו בCOD4) יהיה UmpaLumpa ואני אוסיף S6 כאות הערכה לסיימון ( ) אז זה כנראה יהיה S6|UmpaLumpa אני כבר מסמיק :evil_laughterperple:
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים כמו שאמרו פה , אם החנות תשלח לפני 10 אני מקבל את המשחק מחר..הכינוי שלי יהיה Prime
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים כבר באחת התמונות רואים שסוגיית ה9 נגד 9 לא תהיה (היה רשום 8-12 שחקנים)... מוזר שבאוסטרליה כבר נפתח המשחק.... שאלה , במה אתם מתחילים לשחק? בSP או בMP? זה אומר שבמפה המסויימת הזאת אפשר מינימום 4נגד4 או 6נגד6
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים האמת ששכחתי שיש עוד צד למשחק... חוץ מזה , אין מקום בדיון הזה/בדיון הראשי לשונאים...
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים האמת ששכחתי שיש עוד צד למשחק... חוץ מזה , אין מקום בדיון הזה/בדיון הראשי לשונאים... שונאים? חס וחלילה...אני דווקה מאמין שהסינגל יהיה אחד הכי חזקים זה בטוח...אבל מולטייי...פה כבר סיפור ארוךךך ועצוב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.