פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מצטער , אני בלימודים בב"ש עד יום רביעי... סינג'רתי את ההורים שלי (כי נורא משעמם להם בבית) להביא לי את המשחק מחר...
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים זה תלוי בדואר, התקשרתי היום לארקדיה והמוכר אמר לי שמבחינתם המשחק נשלח כבר היום, מהי התדירות של משאית הדואר של העיר שלך ,זו כבר שאלה אחרת.... אני משער שעד יום חמישי מקסימום תלוי מתי הם שלחו, אם הם שלחו עד 10 בבוקר אז למי שהזמין באקספרס זה יגיע תוך כמה שעות ולמי שהזמין ברשום זה יגיע עד סוף השבוע. אם הם שלחו אחרי 10 אז למי שהזמין באקספרס זה יגיע מחר ולמי שהזמין ברשום זה יגיע עד תחילת שבוע הבא.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים לי עוד אתמול בצוהרים היה רשום שזה נשלח (דואר רשום). לעוד מישהו זה היה ככה?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים שלום לחברי הפורום !המשחק אצלי וכרגע מנסה להתקין אותו על המחשב. ואני מקבל הודעה כזו אחרי שהכנסתי את SERIAL מצ"ב תמונה של steam[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אם כך, אין סבה לפתוח את החנות ב12 בלילה. אף אחד לא יוכל לשחק בו. אני מקוה שארקדיה מודעים למצב.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אם כך, אין סבה לפתוח את החנות ב12 בלילה. אף אחד לא יוכל לשחק בו. אני מקוה שארקדיה מודעים למצב.זה לא היה ברור עוד מלפני 3-4 עמודים לפחות?...
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים omd, אני מאוד מקווה שזה שניסית להתקין לפני שזה נפתח לא הכניס לך את העותק לבלאקליסט...
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים חברה - Final Modern Warfare 2 preorders are over 4.5 million units worldwide - will tomorrow mark the biggest entertainment launch in history? http://news.vgchartz.com/news.php?id=5799 אז מה COD7 כבר יתומכר ב70$ ? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.