פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים אני ישחק עד שה HD 4850 שלי איבקה לרחמים וירים דגל לבןעם זה יקרה בכלל (ברור שזה לא יקרה...) בטח העכבר יימס לפני ....בואו נקווה זה לא יהיה כמו קרייסיסבום טרח ניגמר ה SP ....
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים הוא לא יהיה.וגם אם הוא יהיה "יחסית" קצר , ככה נגיע יותר מהר לחלק המרכזי וזה הMP....
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים אפילו באלו שעובדים דרך STEAM?לא בדקתי אותם עדייןבקושי יש לי משחקים שפועלים איתו .....
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים אני הולך לשחק רק סופש הבא, אולי. למה הלכתי להנדסת חשמל למה ועוד בבן גוריון... (שלח לי בה"פ איזה שנה אתה...)
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים אני כבר לא יכול לחכות אבל זה דווקא נפל על השבוע הזה ? ~_~היום מבחן באסמבלר ( מחשבים)מחר מבחן בהיסטוריהועוד 2 מבחנים ששכחתי כבר מרב שאני מתכונן על הזמן
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים זה מתוכנן כדי שלא יהיה עומס על השרתים.... DUDE.. זה כזה בולשיט. חח בכלל מבחנים זה בולשיט, העיקר זה הבגרויות. כל המבחנים משפיעים על הציון הגשה שמהווה בסוף 50% מהציון הסופי.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים בכלל לימודים זה סתם , עדיף לשבת כל היום בבית ולשחק MW2... (חצי ציניות,חצי רצינות)
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים אני הולך לשחק רק סופש הבא, אולי. למה הלכתי להנדסת חשמל למה כנ"ל. דואר רשום + מבחנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.