עבור לתוכן

עזרה בנושא צריבה

Featured Replies

פורסם

היי חברים,האם מישהו יודע מדוע לאחר צריבת קבצי אודיו בתוכנת נרו ,אני מקבל את שמות השירים בג'יבריש? (כאשר אני מנגן את הדיסק באוטו בבית וכו')דרך אגב הדבר קורה גם אם אני משנה את שם הקובץ.אנא עזרו לי, תודה.

פורסם

אני אצא מנקודת הנחה ששמות השירים שלך בעברית ...

רוב הרדיו-דיסקים ברכבים / נגני הDVD בבית ...לא יודעים לקרוא עברית בשם קובץ,

לגבי הרכב אני לא חושב שקיים נגן שיציג לך עברית על התצוגה הדיגיטילית ..זו גם הסיבה שתחנות רדיו שמשתמשות ב RDS

לשלוח לך את שם התחנה, עושות זאת באנגלית בלבד (אני מדבר על רדיו-דיסקים שיודעים להציג שם באנגלית במקום תדר..)

לגבי נגן הDVD הביתי..קיימים מכשירים שיודעים להציג ברמת ניווט תיקיות בטלויזיה - עברית..אבל לא כולם .

אם הקבצים בעברית במחשב...הכל בסדר... שאר המכשירים זה תלוי ביכולות המכשיר שלך .

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובתך המהירה, אוסיף, כי הקבצים האמורים הם בשפה היוונית וגם כאשר אני משנה את שמותיהם לאנגלית אני נתקל באותה בעיה(ג'יבריש,או אוסף של ספרות לא ברור) .בכל זאת שוב ,תודה.

פורסם

ראשית תודה על התגובתך המהירה, אוסיף, כי הקבצים האמורים הם בשפה היוונית וגם כאשר אני משנה את שמותיהם לאנגלית אני נתקל באותה בעיה(ג'יבריש,או אוסף של ספרות לא ברור) .בכל זאת שוב ,תודה.

עברית לא שונה מיוונית..זה שפה ייחודית שרוב המכשרים לא מכירים בה ברמת שם קובץ..

זה שאתה משנה את שמותיהם לאנגלית ונתקל באותה בעיה יכול לנבוע מסיבה שאולי הנגן שלך לוקח את השם מ IDTAG ..כלומר מהמידע הנוסף שמאוחסן בקובץ ולווא דווקא משם הקובץ עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים