עבור לתוכן

משחקים נתקעים + הפרעות בתצוגה עם X1950PRO

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות.

הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך).

כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט.

אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג.

בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה כל הזמן יוצא).

ניקיתי עכשיו את המחשב מאבק בתקווה שזה יעשור אבל זה לא, התקנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין לא נפתר.

אין בעיה בניגון סרטים(mkv\avi) וכד'.

עזרתכם בבקשה.

פורסם

תוריד ATITOOL ותבדוק מה הטמפ'.

אם אבא שלך הוריד פיזית את גופי הקירור ולא הדביק אותם חזרה עם דבק טרמי יכול להיות שהכרטיס מתחמם וזה גורם לבעיות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

דיברתי עם אבא שלי ושאלתי בדיוק מה הוא עשה, ומסתבר שהוא לא הוריד את הקירור מכרטיס המסך, אז לא אמורה להיות בעיה כאן.

ATITOOL הורדתי אבל הכרטיס הוא של POWERCOLOR אז אין לו חיישן טמפ'(באסה). מה שמוזר זה שישר כשאני מריץ את החלון הזה עם הקוביה שמסתובבת קורה בחלון ההוא בדיוק מה שקורה במשחק.

נזכרתי גם בעובדה שמישהו פעם הזכיר עדכון BIOS של כרטיסי powerclolr, אבל אני לא בטוח בזה... אני ינסה לחפש.

פורסם

פותח התרד התופעה שאתה מציין מתרחשת או עקב טמפ' גבוה מדי..או ליבה פגומה..

בדוק את הטמפ' שלך הכרטיס מסך במאמץ..שכן לכרטיס הX1950 PRO יש חיישן..נסה לבדוק עם RIVA TUNER..

כמו כן נסה לנקות אבק מתוך ההיטסינק של הכרטיס מסך..

פורסם
  • מחבר

הורדתי rivatuner.

אבל אין מד טמפ'

imageview.php?image=8936

אין לי חוץ TAB מOVERCLOCKING, ואין לי מושג איפה יכולה להיות כתובה הטמפרטורה אם לא שם.

ניקיתי את האבק עוד לפני פתיחת הת'רד :)

פורסם

למה רשום שהתצוגה מחוברת עם 8800GTS??

פורסם
  • מחבר

כי לקחתי את התמונה מאתר כלשהו במקום לשבת להעלות תמונה משליxD

(את התמונה הזאת... http://www.guru3d.com/imageview.php?image=8936)

אצלי זה נראה אותו דבר, פשוט עם 1950PRO ובלי FANתCOMPATIBILITY ן OVERLY

פורסם

כי לקחתי את התמונה מאתר כלשהו במקום לשבת להעלות תמונה משליxD

(את התמונה הזאת... http://www.guru3d.com/imageview.php?image=8936)

אצלי זה נראה אותו דבר, פשוט עם 1950PRO ובלי FANתCOMPATIBILITY ן OVERLY

הדרייברים שלך מעודכנים?

נשמע לי ממש מוזר שגם בATITOOL וגם בRIVA אתה לא רואה טמפ'...

פורסם
  • מחבר

כן, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים עוד לפני פתיחת הת'רד, מהאתר של ATI.

כבר הייתי בסרט של לבדוק טמפ' לכרטיס כזה מזמן... לפני יותר משנה, ואז דניס(אם אני לא טועה), מנהל פורום כרטיסי מסך, אמר שאין לכרטיסי POWERCOLOR חיישן טמפ', לפחות לא בתקופת ה-1950PRO

פורסם

כן, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים עוד לפני פתיחת הת'רד, מהאתר של ATI.

כבר הייתי בסרט של לבדוק טמפ' לכרטיס כזה מזמן... לפני יותר משנה, ואז דניס(אם אני לא טועה), מנהל פורום כרטיסי מסך, אמר שאין לכרטיסי POWERCOLOR חיישן טמפ', לפחות לא בתקופת ה-1950PRO

אני שוב חוזר ואומר זה נשמע לי ממש מוזר , כנראה משהו ספציפי של POWERCOLOR כי לי יש 1950PRO בAGP ויש לו חיישן טמפ'...

בכל מקרה , מדובר במצב של טמפ' גבוהה , חוץ מלקנות משחה טרמית לפרק את הקירור ,למרוח מחדש ולחבר חזרה אין לי עוד עצות בשבילך.

עם על הכרטיס יש גופי קירור לזכרונות , מומלץ לקנות דבק טרמי (רק לזיכרונות) ולהדביק אותם מחדש.

פורסם
  • מחבר

הורדתי GPU-Z

ב-SENSORS יש את הקלוקים וליד זה פס אדום כזה.

זאת הטמפ'?

untitled.jpg

פורסם

ראה תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאין את זה :\

פורסם

קשה להאמין שאין חיישן טמפ' בתוך המעבד הגרפי מה שכן אפשרי שהוא לא פעיל.

במעבד הגרפי שלי הייה אותו סיפור, הפעלתי את החיישן טמפ' ע"י עריכת ביוס וצריבת הביוס הערוך.

לצערי אני לא מכיר תוכנות עריכת ביוס למעבדי ATI אז אני ממליץ שתשאל בפורום אוברקלוקיקינג וקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים