עבור לתוכן

רישיון נהיגה חדש? ישן לא טוב??

Featured Replies

פורסם

זה ידוע ותוקן מזמן.

זה לא תוקן, הצטלמתי לרשיון לפני שבועיים, קיבלתי רשיון שתאריך ההוצאה(4a) שלו זה התאריך של החידוש של הרשיון(חודש לפני חצי שנה)...

• תגובות 43
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז זה טמטום והם צריכים לשנות לך את זה!

פורסם

זה לא תוקן, הצטלמתי לרשיון לפני שבועיים, קיבלתי רשיון שתאריך ההוצאה(4a) שלו זה התאריך של החידוש של הרשיון(חודש לפני חצי שנה)...

תסתכל בחלקו האחורי של הרשיון, ליד כל דרגת רכב עבורה אתה מורשה אמורה להיות שנת הוצאה.

פורסם

^

פורסם

תסתכל בחלקו האחורי של הרשיון, ליד כל דרגת רכב עבורה אתה מורשה אמורה להיות שנת הוצאה.

4a זה לא רשיון מסוג A, זה התאריך שבו שילמת על הרשיון, מאחורה יש B 2005 כמו שצריך להיות, אז איפה הטעות בדיוק?

פורסם

הטעות היא המשרד הדפוק הזה, שהורס ת'בריאות לכל מי שמבקש לייבא משהו עם גלגלים לארץ - אפילו קורקינט-חשמלי ששווה משהו.

אאל"ט, כנופיית המפגעים שם טוענת שקורקינט-חשמלי עם מנוע בהספק של מעל 100W נחשב כאופנוע... ומחייב רשיון-ייבוא בהתאם !

פורסם

4a זה לא רשיון מסוג A, זה התאריך שבו שילמת על הרשיון, מאחורה יש B 2005 כמו שצריך להיות, אז איפה הטעות בדיוק?

רשום מאחורה B ואת סוג הרכב, אבל לא רשום 2005 או שנה כלשהי.

פורסם

רשום מאחורה B ואת סוג הרכב, אבל לא רשום 2005 או שנה כלשהי.

ברכותי - דפקו אותך.

כנופיית המפגעים שם טוענת שקורקינט-חשמלי עם מנוע בהספק של מעל 100W נחשב כאופנוע... ומחייב רשיון-ייבוא בהתאם !

לפי ההגדרה הקיימת בחוק, כל כלי רכב שיש לו 2 גלגלים בטור, אחד אחרי השני ויש לו מנוע כלשהו - הוא אופנוע. למה החוק הזה עדיין קיים? עצלות המחוקק, לא בהכרח משרד הרישוי.

פורסם

אצלי מופיע ליד דרגה B 1999.

אם אצלך מופיע 2005, והיה לך רשיון קודם, אז זה עדיין לא תקין.

מוזר, את התקין שלי קיבלתי כבר לפני כמה חודשים טובים.

פורסם

אצלי מופיע ליד דרגה B 1999.

אם אצלך מופיע 2005, והיה לך רשיון קודם, אז זה עדיין לא תקין.

מוזר, את התקין שלי קיבלתי כבר לפני כמה חודשים טובים.

מופיע 2006 תיקון קטן :smile1:

פורסם

כבר הרבה זמן מנפקים רשיונות תקינים. האנשים שיש להם רשיונות לא תקינים הם בעיקר אלה שחידשו תוך חצי שנה מאז שהתחילו לנפק רשיונות חדשים (כי אז עלו על הטעות).

פורסם
  • מחבר

חחחח אני לא מבין משהו כבר במשך שעה אני מנסה להתקשר למשרד התחבורה במספרים

לקבלת השירות הישיר מחייגים 1-222-56-78 ונכנסים למוקד הממוחשב.

ניתן להתקשר מכל הרשתות גם בחיוג מקוצר 5678*

ואין שום תגובה כאילו המספרים מתים מישהו יודע מספר אחר ? או שיש הרבה אנשים כמוני שעכשיו עושים עומס?

פורסם

כנראה הרבה אנשים

פורסם

כן אני מאלו ששידרגו את הרשיון לאחר חודש כשזה יצא.

אז דפקו אותי כמובן..ולמרות הכל עדיין אני צריך לשלם על הטעות שלהם..משהו מדהים :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים