עבור לתוכן

אם יש לי אינטרנט במהירות של 8 מגה, על כמה אני צריך להוריד?

Featured Replies

פורסם

עברתי לפני חודש לתשתית של בזק

ולקחתי את החבילה של ה8 מגה הורדה על 800 ק''ב העלה

ואני חושב שאני לא מקבל אפילו חצי מזה

מבחינת העלאה שאני בדוק ב SPEEDTEST אז אני רואה 0.72 מגה אז זה עוד איכשהו בסדר

והורדה זה מראה לי במקרה הטוב 3.5 מגה

ניסיתי לסגור את כל המחשבים ברשת ולסגור את הטורנט וכל השטיות האלה ואני מוריד במקרה הכי טוב על 400 ק''ב.

ששאלתי את בזק הם ישר אומרים לי שהכל בסדר ושככה זה צריך להיות

ובאתר של הנוכלים האלה הם אומרים ש8 מגה צריך להוריד על 1000 ק''ב.

פורסם

קו של 8 מגהביט אמור להוריד כ1000 קילובייט בשנייה.

לי יש 3 מגהביט ואני מוריד כ-370-380 קילובייט בשנייה.

לגבי העלאה , זה תלוי בחבילה עצמה ולא באיזה תשתית הורדה אתה משתמש

פורסם

8 ביט = 1 בייט

מגה = מליון

קילו=1000

8 מגה ביט = מליון בייט= 1000 קילובייט

קיצור אתה צודק

פורסם
  • מחבר

בקיצור בזק הנבלות האלה עבדו עלי

פורסם

בקיצור בזק הנבלות האלה עבדו עלי

זה ADSL נכון?

הם תמיד יכולים לטעון שמבחינת תשתית אתה תקבל את מלוא רוחב הפס כשאין עומס של משתמשים.

אם יש לך העתק של ההסכם על הגלישה בטוח רשום שם באותיות קטנות שמלוא רוחב הפס תלוי במס' גורמים שבחלקם אין להם שליטה , לך תדע איך הם עוד יעבדו עליך...

פורסם

תתקשר לבזק בעניין, הם יסבירו לך איך להתחבר לתשתית הפנימית שלהם ולהוריד משם קובץ לצורך בדיקת מהירות - זה יגיד לך עם הבעיה בתשתית או בספק.

פורסם

זה מאוד תלוי בכמות המשתמשים

השיא של זה 38M הורדה ו11M העלאה

ולחו"ל זה היה בערך רבע

פורסם

תאורטית אתה אמור לקבל הורדה של מגה בייט בשנייה- החישוב הוא בקירוב גס על כל 1Kbyte- 8kbit...

והעלאה 100 קילו בייט. אם אתה מחובר דרך ראוטר תנסה עם מחשב שמחובר ישירות למודם ותנתק את הראוטר, הגדרות הן לפעמים הבעייה.

תנסה לפני שאתה מנתק את הראוטר לבצע בדיקה דרך האתר התפעולי של בזק (תעשה חיפוש בגוגל "האתר התפעולי של בזק") יש להם שם בדיקות מהירות שאמורות לתת לך אינדיקציה אם הבעייה היא אצלם כי אלו שרתים שלהם.

בכל מקרה בתור "פליט" של בזק (הייתי אצלם בספק עם תשתית הוט) אני יכול להגיד בביטחון שהם מבצעים הגבלות על שיתוף קבצים. והם לא מתחייבים לתת לך את המהירות המקסימלית של החיבור שלך בכל עת (כמו כל ספק ותשתית), אבל אם אתה מקבל קצב נמוך משמעותית גם באתר הבדיקות שלהם אז יש בעייה או בספק או בתשתית אז תבדוק.

תנסה גם עם מחשבים אחרים בבית לבדוק אם זה אותו דבר. ספיד טסט לאחרונה לא כזה אמין רוב הזמן.

תראה שההגדות בראוטר ובמחשב נכונות (תמיכה טכנית יכולים לעזור לך עם זה) וגם לבצע ריסט לשניהם מדי פעם לא מזיק. מקווה שמשהו מכאן יעזור לך.

בכל מקרה המלצה חמה שהרבה מחברי הפורום יסכימו איתה היא פשוט לא להתחייב. כרגע אקספון הם האלטרנטיבה שלי, אבל נכוותי ממספיק ספקים בשביל לדעת שבארץ פשוט אסור להתחייב לספק ,לתשתית מילא, גם ככה אין הרבה אופציות...

פורסם

אתה לא אמור לקבל 1000 קילו בייט לשניה, אלה עד 1000 קילו בייט לשניה, הם מעולם לא התחייבו שכל הזמן תקבל 1000 קילו בייט.

פורסם

גם בבדיקת מהירות מהתאר שלהם אתה מקבל מהירות כזו?

http://212.179.191.175/

פורסם

...

אתה מדבר על הספקית ופה מדובר על התשתית, אין שום צורך לערבב שמחה בשמחה :P

בזק = תשתית

בזק בינלאומי = ספקית

פותח הדיון, תתחיל בכיבוי המודם והנתב שלך, המתנה קצרה והדלקתם מחדש. תבצע בדיקה במחשב אחד מחובר קווי מאתר הבדיקה של הספקית שלך (להלן בדיקה).

במידה ויש עדיין בעיה, תתחבר ישירות למודם ותבצע בדיקה ע"מ לשלול בעיה בנתב.

עדיין איטי, תתחבר לאתר הבדיקה של בזק (התשתית) ותבדוק. אם יש איטיות ברורה (לקבל 900KBps במקום 1000 זה תקין) תדבר עם בזק. הבעיה היא מול התשתית.

אם בתשתית הכל בסדר דבר עם הספקית שלך, תדווא שאתה מוגדר איתם בחבילה הנכונה, שאין כל מיני חבילות הגנה (יכולות להאיט את החיבור) ושיחד איתם אתה מגיע למהירות הורדה התקינה מול שרתי הבדיקה שלהם.

הצלחת להגיע לקצב המתאים, תחבר את הנתב ותעשה בדיקה לדווא שנתב לא גורם לאיטיות כלשהי. עובד? זהו, אתה מחובר ב8 מגה כמו שצריך. רק צריך לזכור שלא בטוח שתוכל לנצל את החיבור הזה בכל מקום, בעיקר בחיבור העמוס של הארץ לחו"ל ואחת פי כמה וכמה אם יש כמה מחשבים שמחוברים בו זמנית.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אותי

יש לי תשתית של בזק

ספק יש לי ספק פרטי שאני בטוח במיליון אחוז שהוא בסדר גמור, זאת חברה פרטית עם פחות מ50 לקוחות.

וניסיתי לבדוק מהירות גם דרך האתר של בזק וגם דרך SPEEDTEST

בשניהם זה מראה לי את אותם התוצאות, באזור ה3 מגה במקרה הטוב.

פורסם

ו... דיברת עם בזק? אם עשית בדיקה מהשרתים שלהם ולא תקין, זאת בעית שקשורה למחשב או לתשתית, תתקשר ל166. ואני מדבר על בדיקה מול שרתי התשתית, לא האתר של בזק בינ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים