פורסם 2009 במאי 816 שנים הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \:אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה...מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה.גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה.עזרה? ^^"
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר אני לא גיימר גדול או משהו, אז יש לי רק את GTA ומשחק רשת מסויים על המחשב, והוא עובד טוב.
פורסם 2009 במאי 816 שנים העניין הוא שיכול להיות שיש בעיה במשחק הזה ספציפית לכן רצוי להריץ כמה משחקים שונים בשביל לבדוק את הנושא.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר אבל המשחק הזה עבד מעולה במשך כמה חודשים טובים ולא חלו שום שינויים במחשב, מה כבר יכל לקרות. X:התקנתי את ה- DMC 4 שלי והוא עבד מצויין, בלי שום בעיות.
פורסם 2009 במאי 916 שנים אבל המשחק הזה עבד מעולה במשך כמה חודשים טובים ולא חלו שום שינויים במחשב, מה כבר יכל לקרות. X:התקנתי את ה- DMC 4 שלי והוא עבד מצויין, בלי שום בעיות.ניסית לבדוק את ההגדרות של המשחק עצמו?
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר מז"א? להגדרות שבתוך המשחק אני לא יכול בכלל להכנס כי המסך שחור... הגדרות של הקובץ עצמו? @@;
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.