עבור לתוכן

לא יודע מה קרה להארד דיסק שלי , עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי .

לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה :

PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE

עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני .

ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו .

הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה .

מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מאיזה כלי איכסון להעלות ( אתם יודעים שמקישים F8 בהתחלה

, אני אפילו לא יכול לעשות את זה )

אז מי שיכול לעזור לי לפני שאני לוקח את כל המחשב למעבדה אז אני אודה לו מאוד .[br]פורסם בתאריך: 8.05.2009 בשעה 18:23:37

אני שוטטתי עכשיו קצת בפורום וגיליתי עוד 3 מקרים דומים שקרו למשתמשים אחרים, ולא נמצא פתרון.

מה זה יכול להיות ? משהו כמו "שפעת החזירים" של ההארד דיסקים ? :lol:

וברצינות , אשמח אם יימצא פיתרון בשבילי ובשביל אותם משתמשים נוספים.

פורסם

הדיסק מזוהה בביוס ?

פורסם
  • מחבר

איך בודקים את זה?

פורסם

נכנסים לביוס BIOS ע"י לחיצה על מקש DEL ובודקים באחד הסעיפים אם הכונן הקשיח מופיע

פורסם
  • מחבר

אבל כל הקטע הוא שאני לא מצליח או יכול לעשות משהו לפני שאני מקבל את ההודעה הזאת :(

לא F8 ולא DEL ולא כלום . ואם אני אפרמט את ההארד דיסק המקורי ביחד עם ההארד דיסק הנוסף , אז המחשב יזהה את ההארד דיסק הנוסף כבוט ראשי ואז אני יוכל

להעלות את הווינדוס רק כשההארד דיסק הנוסף מחובר למערכת . אני צריך למצוא דרך להתקין ווינדוס על ההארד דיסק המקורי ושהמחשב יזהה אותו מבלי שאצטרך

לחבר הארד דיסק נוסף .

בכל מקרה אני מאמין שביום שני אני נוסע למעבדה אבל אם מישהו יוכל לעזור לפני אני אודה לו מאוד

פורסם

יכול להיות שאצלך זה F2 להכנס לביוס.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכל המגיבים אבל אני שוב חוזר אני לא יכול לעשות לא F2 לא F8 ולא F 10000

למישהו יש פיתרון מעשי בבקשה אני מיואש:(

פורסם

זה לא נשמע הגיוני.

אין דבר כזה שאתה לא יכול להכנס לBIOS לפני הזיהוי של ה-boot device.

תחפש משפט כמו: to interrupt boot setup press xyz, ומה שרשום שם זה השדרך להכס לBIOS.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא יכול , למה אתם לא מבינים ?

או שזה נכון או שאני לא רואה טוב או פשוט שקרן אבל זה נכון אז מישהו סוף סוף יודע מה אפשר לעשות ?

פורסם

איזה לוח אם ?

פורסם
  • מחבר

INTEL G31 אבל מה זה משנה ?

בחיאת אף אחד פה לא יכול לעזור לי ? :(

אין איזו תוכנה שמסדרת את זה ? בבקשה שמישהו יעזור אחרת אני אצטרך ללכת למעבדת שירות של זד :( ואתם בטח יודעים מי יושב שם , כל הסתומים .

פורסם

מה אתה רציני ??

זה הצ'יפסט !!!

איזה לוח אם ? יצרן ודגם.

פורסם

תעשה איתחול למחשב והקש על מקש DEL או F2 ללא הפסקה עד שהביוס יעלה לך.

במחשבה שניה אני לא בטוח שכדאי שתעשה זאת, על פניו נראה שאתה לא בדיוק

תדע מה לעשות ואיך להסתכל על הביוס, אם אני טועה אז מתנצל מראש.

מצטער, אבל זה הרושם שאני מקבל ממך.

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני ??

זה הצ'יפסט !!!

איזה לוח אם ? יצרן ודגם.

אז איך זה שהוא מעלה הארד דיסק אחר ?<

יש איזה משהו שקרה להארד דיסק אבל עזבו אני אלך למעבדה אין לי כוח להתעסק עם זה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 22:38:07

תעשה איתחול למחשב והקש על מקש DEL או F2 ללא הפסקה עד שהביוס יעלה לך.

במחשבה שניה אני לא בטוח שכדאי שתעשה זאת, על פניו נראה שאתה לא בדיוק

תדע מה לעשות ואיך להסתכל על הביוס, אם אני טועה אז מתנצל מראש.

מצטער, אבל זה הרושם שאני מקבל ממך.

אני אדע מה לעשות ואיך להסתכל על הביום רק חבל שאני צריך להגיד בפעם ה 100 שאין לי אפשרות להגיע לזה כי ההודעה שאני מקבל מופיעה לפני זה.

אבל העיקר שאני לא מבין כלום ושהרושם ממני זה שאני לא יודע מה אני אומר או לא יודע מה לעשות.

פורסם

יש מצב שהMBR של הHD נדפק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים