עבור לתוכן

חיבור מסךליציאת VGA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה -

במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק

עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga

משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה.

למישהו יש רעיון לפתרונה ?

תודה רבה לכל העוזרים !!!

פורסם

תבדוק שהרזולוציה וקצב הרענון מתאימים למסך הישן.

אתה יכול גם להפעיל את המערכת במה שנקרא vga mode מתוך התפריט של F8 ולראות אם יש פלט.

אגב החיבור הזה נראה d-sub 15 ולא VGA.

פורסם

כאשר מדליקים את המחשב מופיע אות כלשהו ? אתה רואה POST ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה !

כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר.

מכיוון שכך אני גם לא יכול לבצע הפעלת vga mode

לגבי החיבור יכול להיות שזה dsub-15 - אבל אני לא יודע מה ההבדל בינו לבין vga - זה חיבור ישן - לפני שהיה DVI

האם יש דרך נוספת לפתרון הבעיה ?

תודה רבה !

פורסם

יכול להיות שגם יציאת הVGA לא תקינה או שבכלל הכרטיס מסך עצמו לא תקין.

יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם? אם כן תנסה להוריד את הכרטיס החיצוני ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך נראה לי תקין (המסך lcd שנדפק ממש נדפק פיזית לכן ברור שהבעיה בו ולא בכרטיס)

בעבר גם עבדתי עם היציאת vga בכרטיס מסך לפני שעברתי להשתמש ביציאת dvi

בכל מקרה אין יציאה onboard שאפשר לבדוק באמצעותה

פורסם

יש סיכוי שכאשר המסך נדפק הוא דפק גם את הכרטיס מסך, ראיתי כבר הכל וזה יכול להיות.

תנסה בהדלקה של המחשב לחוץ על F8 ותראה אם אתה רואה את האפשריות של מערכת הפעלה, אם כן תנסה לבחור VGA MODE

לפעמים המערכת עולה מהר והמסך ישן והוא נדלק לאט ואז אתה כבר במערכת הפעלה עם הגדרות תצוגה לא נכונות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ללחוץ F8 וגם חיכיתי מספיק זמן כדי לראות אם המסך קולט משהו ועדיין הוא על check signal

זה כנראה משהו עוד לפני המערכת הפעלה

יש אולי איזה מקשים שאני יכול לשנות דרכם את התצוגה או משהו ?

פורסם

אם אתה לא מקבל תצוגה כלל אז הדבר הראשון שמומלץ לבצע זה לבדוק שהכל במארז מחובר היטב.

במידה וזה לא עוזר אז צריך להתחיל לנתק רכיבים לא הכרחיים וכל פעם שאתה מנתק רכיב לנסות ולהדליק את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים