פורסם 2009 במאי 816 שנים שלום!יש לי בעייה בחיבור הקדמי של המיקרופון והאוזניותכשאני מחבר אוזניות מקדימה המחשב לא מזהה אותןמאחורה הכל עובד כמו שצריך!בדקתי שהכבל של הכרטיס הקדמי מחובר ללוח אם מישהו יודע מה לעשות?תודה!
פורסם 2009 במאי 916 שנים תחפש בהגדרות של הכרטיס קול את האופציה הזאת:disable front panel jack detectionותנסה לסמן אותה ולבדוק אם הבעיה נפתרה.
פורסם 2009 במאי 916 שנים תחפש בהגדרות של הכרטיס קול את האופציה הזאת:disable front panel jack detectionותנסה לסמן אותה ולבדוק אם הבעיה נפתרה.נראה לי שאם זאת הייתה הבעיה אז כל פעם שהוא היה מכניס את המיקרופון המחשב היה עושה ריסטרט...
פורסם 2009 במאי 916 שנים נראה לי שאם זאת הייתה הבעיה אז כל פעם שהוא היה מכניס את המיקרופון המחשב היה עושה ריסטרט...מה הקשר?לפעמים יש בעיה לכרטיס קול לזהות שיש חיבור קדמי לאוזניות ואז הוא לא מפעיל אותם.האופציה הזאת באה לפתור את הבעיה.
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר תחפש בהגדרות של הכרטיס קול את האופציה הזאת:disable front panel jack detectionותנסה לסמן אותה ולבדוק אם הבעיה נפתרה.כן אחי תודה רבהאצלי זה בעבריתכתוב שם: ביטול זיהוי שקע בלוח הקדמיסימנתי וי וזה עובדאבל עכשיו זה מראה כאילו זה תמיד מחובר מה שאת האמת לא ממש מפריע לי אבל הבעייה היא שלמרות שהאוזניות מחוברות הרמקולים ממשיכים לעבודבמחשב הקודם שלי כשהייתי מחבר את האוזניות אז הרמקולים היו שותקים אוטומטית
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר נראה לי שזה כבר בעיה ברמקולים,אולי בלאי או משהו כזה.אחי אין מצב שיש בעייה ברמקולים האלה הם מצוייניםזה משהו בהגדרות במחשבזה מחשב חדש במחשב הקודם שלי זה עבד מצויין אבל היה לי כרטיס קול ודרייבר אחרים
פורסם 2009 במאי 1016 שנים כן אחי תודה רבהאצלי זה בעבריתכתוב שם: ביטול זיהוי שקע בלוח הקדמיסימנתי וי וזה עובדאבל עכשיו זה מראה כאילו זה תמיד מחובר מה שאת האמת לא ממש מפריע לי אבל הבעייה היא שלמרות שהאוזניות מחוברות הרמקולים ממשיכים לעבודבמחשב הקודם שלי כשהייתי מחבר את האוזניות אז הרמקולים היו שותקים אוטומטיתכן, כי החיבור של האוזניות תמיד פעיל ולכן המחשב לא יודע מתי לכבות את החיבור של הרמקולים. הפתרון הכי פשוט יהיה לכבות את הרמקולים כשמחברים את האוזניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.