עבור לתוכן

יש לי שאלה על הראוטר LINKSYS WRT54GL עם FIRMWARE DD-WRT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה מאוד מתרידה

יש לי את הראוטר הזה עכשיו

עם טלפון 1.8GHZ

עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ?

או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס.....

יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא?

אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ :xyxthumbs:

פורסם

תנסה להחליף ערוץ שידור בנתב תראה אם זה עוזר...

פורסם
  • מחבר

תנסה להחליף ערוץ שידור בנתב תראה אם זה עוזר...

החלפתי

אבל אני רק שואל אם זה יכול לקרות?

פורסם

יכול לקרות, אך עצם העובדה ששני ההתקנים רצים בתדר שונה אמור להפחית את הסיכויים לכך בצורה משמעותית. פעם הבאה שיש לך רעשים בשעת שיחה, פשוט נתק את הראוטר מהחשמל ותראה אם זה משנה משהו.

פורסם
  • מחבר

יכול לקרות' date=' אך עצם העובדה ששני ההתקנים רצים בתדר שונה אמור להפחית את הסיכויים לכך בצורה משמעותית. פעם הבאה שיש לך רעשים בשעת שיחה, פשוט נתק את הראוטר מהחשמל ותראה אם זה משנה משהו.

[/quote']

אז מה הקטע?

אם כך הוא יתנגש אם כל דבר בבית

יש לי מקלדת 2.4

איך אני יודע שהוא לא מתנגש?

פורסם

הטלפון 1.8GHz לא צריך להפריע, אלא אם הבסיס שלו צמוד לנתב.

כמו שנאמר לך, תבדוק ע"י ניתוק הנתב בזמן שיש רעשים, אם נעלמו אז באמת יש הפרעה הדדית בינהם.

ד"א, אם אתה בADSL ויש לך רעשים בקו, יתכן ומשהו לא מחובר עם פילטר או שהפילטר נדפק.

השאלה שלך לגבי המקלדת לא מובנת בעליל, גם היא משמיעה רעשים :nixweiss:

סתם... לכל מכשיר שעובד בתחום התדרים 2.4GHz יש פוטנציאל להפריע או להיות מופרע ע"י הרשת האלחוטית, זה תלוי בעוצמות, בתדר המדוייק וברוחב הסרט. מכשירים ב1.8GHz לא צריכים להיות מושפעים בתנאים רגילים.

איך אתה יודע שיש התנגשות - אתה מרגיש. בעיה במקלדת או בטלפון שמסדרת כשהמכשיר השני כבוי מעידה על הפרעה. אם ההפרעה בטלפון קורת גם כשהמקלדת האלחוטית והרשת כבויים אז אין הפרעה מהם. חוצמזה שיש יותר סיכוי שתהיה התנגשות בין המקלדת והרשת האלחוטיים, אבל אם אין לך בעיה באף אחד מהם אז אין בינהם התנגשות.

פורסם
  • מחבר

הטלפון 1.8GHz לא צריך להפריע, אלא אם הבסיס שלו צמוד לנתב.

כמו שנאמר לך, תבדוק ע"י ניתוק הנתב בזמן שיש רעשים, אם נעלמו אז באמת יש הפרעה הדדית בינהם.

ד"א, אם אתה בADSL ויש לך רעשים בקו, יתכן ומשהו לא מחובר עם פילטר או שהפילטר נדפק.

השאלה שלך לגבי המקלדת לא מובנת בעליל, גם היא משמיעה רעשים :nixweiss:

סתם... לכל מכשיר שעובד בתחום התדרים 2.4GHz יש פוטנציאל להפריע או להיות מופרע ע"י הרשת האלחוטית, זה תלוי בעוצמות, בתדר המדוייק וברוחב הסרט. מכשירים ב1.8GHz לא צריכים להיות מושפעים בתנאים רגילים.

איך אתה יודע שיש התנגשות - אתה מרגיש. בעיה במקלדת או בטלפון שמסדרת כשהמכשיר השני כבוי מעידה על הפרעה. אם ההפרעה בטלפון קורת גם כשהמקלדת האלחוטית והרשת כבויים אז אין הפרעה מהם. חוצמזה שיש יותר סיכוי שתהיה התנגשות בין המקלדת והרשת האלחוטיים, אבל אם אין לך בעיה באף אחד מהם אז אין בינהם התנגשות.

סבבה תודה רבה

אבל איך אני יודע אם המקלדת מתנגשת?

מה צריך להיות???

פורסם

ואל תצטט בבקשה את ההודעה שמעל שלך, אין צורך וזה סתם מפריע לרצף הדיון.

פורסם

מבחינת ה firmware - לא רלוונטי כמובן.

טלפון 1.8 GHZ לא מפריע לרשת WIFI .

המקלדת עשויה ליצור הפרעות משום שהיא משדרת באותו התדר (גם אם בהספק נמוך)

פורסם
  • מחבר

מבחינת ה firmware - לא רלוונטי כמובן.

טלפון 1.8 GHZ לא מפריע לרשת WIFI .

המקלדת עשויה ליצור הפרעות משום שהיא משדרת באותו התדר (גם אם בהספק נמוך)

מה זה תומרתבהספקנמוך?

איך אני יודע אם היא מתנגשת? איך אני אמור להרגיש

אז מה LOGITECH חשבו?

אם יש ראוטר שמשדר ב2.4

אז עכשיו גם מקלדת?? לא ברור להם שיתנגשו?

פורסם

Oranili, מה כ"כ מסובך להבין? אתה מרגיש שיש בעיה? אם לא, אז אין בעיה ולא צריך ללכת לחפש אחת. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

Oranili, מה כ"כ מסובך להבין? אתה מרגיש שיש בעיה? אם לא, אז אין בעיה ולא צריך ללכת לחפש אחת. :kopfpatsch:

צודק

אני יותר מדי נמשך לבעיות האלה אני יעזוב את זה וזהו

אין בעיה !..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים