פורסם 2009 במאי 816 שנים שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר תנסה להחליף ערוץ שידור בנתב תראה אם זה עוזר...החלפתיאבל אני רק שואל אם זה יכול לקרות?
פורסם 2009 במאי 816 שנים יכול לקרות, אך עצם העובדה ששני ההתקנים רצים בתדר שונה אמור להפחית את הסיכויים לכך בצורה משמעותית. פעם הבאה שיש לך רעשים בשעת שיחה, פשוט נתק את הראוטר מהחשמל ותראה אם זה משנה משהו.
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר יכול לקרות' date=' אך עצם העובדה ששני ההתקנים רצים בתדר שונה אמור להפחית את הסיכויים לכך בצורה משמעותית. פעם הבאה שיש לך רעשים בשעת שיחה, פשוט נתק את הראוטר מהחשמל ותראה אם זה משנה משהו.[/quote']אז מה הקטע?אם כך הוא יתנגש אם כל דבר בביתיש לי מקלדת 2.4איך אני יודע שהוא לא מתנגש?
פורסם 2009 במאי 916 שנים הטלפון 1.8GHz לא צריך להפריע, אלא אם הבסיס שלו צמוד לנתב. כמו שנאמר לך, תבדוק ע"י ניתוק הנתב בזמן שיש רעשים, אם נעלמו אז באמת יש הפרעה הדדית בינהם. ד"א, אם אתה בADSL ויש לך רעשים בקו, יתכן ומשהו לא מחובר עם פילטר או שהפילטר נדפק. השאלה שלך לגבי המקלדת לא מובנת בעליל, גם היא משמיעה רעשים סתם... לכל מכשיר שעובד בתחום התדרים 2.4GHz יש פוטנציאל להפריע או להיות מופרע ע"י הרשת האלחוטית, זה תלוי בעוצמות, בתדר המדוייק וברוחב הסרט. מכשירים ב1.8GHz לא צריכים להיות מושפעים בתנאים רגילים. איך אתה יודע שיש התנגשות - אתה מרגיש. בעיה במקלדת או בטלפון שמסדרת כשהמכשיר השני כבוי מעידה על הפרעה. אם ההפרעה בטלפון קורת גם כשהמקלדת האלחוטית והרשת כבויים אז אין הפרעה מהם. חוצמזה שיש יותר סיכוי שתהיה התנגשות בין המקלדת והרשת האלחוטיים, אבל אם אין לך בעיה באף אחד מהם אז אין בינהם התנגשות.
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר הטלפון 1.8GHz לא צריך להפריע, אלא אם הבסיס שלו צמוד לנתב. כמו שנאמר לך, תבדוק ע"י ניתוק הנתב בזמן שיש רעשים, אם נעלמו אז באמת יש הפרעה הדדית בינהם. ד"א, אם אתה בADSL ויש לך רעשים בקו, יתכן ומשהו לא מחובר עם פילטר או שהפילטר נדפק. השאלה שלך לגבי המקלדת לא מובנת בעליל, גם היא משמיעה רעשים סתם... לכל מכשיר שעובד בתחום התדרים 2.4GHz יש פוטנציאל להפריע או להיות מופרע ע"י הרשת האלחוטית, זה תלוי בעוצמות, בתדר המדוייק וברוחב הסרט. מכשירים ב1.8GHz לא צריכים להיות מושפעים בתנאים רגילים. איך אתה יודע שיש התנגשות - אתה מרגיש. בעיה במקלדת או בטלפון שמסדרת כשהמכשיר השני כבוי מעידה על הפרעה. אם ההפרעה בטלפון קורת גם כשהמקלדת האלחוטית והרשת כבויים אז אין הפרעה מהם. חוצמזה שיש יותר סיכוי שתהיה התנגשות בין המקלדת והרשת האלחוטיים, אבל אם אין לך בעיה באף אחד מהם אז אין בינהם התנגשות. סבבה תודה רבה אבל איך אני יודע אם המקלדת מתנגשת? מה צריך להיות???
פורסם 2009 במאי 916 שנים איך אתה יודע שיש התנגשות - אתה מרגיש. בעיה במקלדת או בטלפון שמסדרת כשהמכשיר השני כבוי מעידה על הפרעה. אם ההפרעה בטלפון קורת גם כשהמקלדת האלחוטית והרשת כבויים אז אין הפרעה מהם. חוצמזה שיש יותר סיכוי שתהיה התנגשות בין המקלדת והרשת האלחוטיים, אבל אם אין לך בעיה באף אחד מהם אז אין בינהם התנגשות.ואל תצטט בבקשה את ההודעה שמעל שלך, אין צורך וזה סתם מפריע לרצף הדיון.
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מבחינת ה firmware - לא רלוונטי כמובן.טלפון 1.8 GHZ לא מפריע לרשת WIFI . המקלדת עשויה ליצור הפרעות משום שהיא משדרת באותו התדר (גם אם בהספק נמוך)
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר מבחינת ה firmware - לא רלוונטי כמובן.טלפון 1.8 GHZ לא מפריע לרשת WIFI . המקלדת עשויה ליצור הפרעות משום שהיא משדרת באותו התדר (גם אם בהספק נמוך)מה זה תומרתבהספקנמוך?איך אני יודע אם היא מתנגשת? איך אני אמור להרגישאז מה LOGITECH חשבו?אם יש ראוטר שמשדר ב2.4אז עכשיו גם מקלדת?? לא ברור להם שיתנגשו?
פורסם 2009 במאי 1216 שנים Oranili, מה כ"כ מסובך להבין? אתה מרגיש שיש בעיה? אם לא, אז אין בעיה ולא צריך ללכת לחפש אחת.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר Oranili, מה כ"כ מסובך להבין? אתה מרגיש שיש בעיה? אם לא, אז אין בעיה ולא צריך ללכת לחפש אחת. צודק אני יותר מדי נמשך לבעיות האלה אני יעזוב את זה וזהו אין בעיה !..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.