פורסם 2009 במאי 716 שנים היי,התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר..ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי".עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין..יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק הנ''ל, אבל בוצעו כמה שינויי חומרה.הספק אמור להיות 430W מעבד מרובע כרטיס NVIDIA 9500 כרטיס רשת וכרטיס טלוויזיה.. רץ עם 2 מסכים בו זמניתיש סיכוי שזה הספק חלש מדי?בתודה,רוי.
פורסם 2009 במאי 816 שנים אני מקווה שלא מותקן אצלך ספק ג'נרי.לגבי הדיסק הקשיח: האם גי'מפרת נכון את הכונן CD ואת הדיסק הקשיח ?
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר אני מניח שהוא כן של יצרן ג'נרי אלא אם GOLF זה משהו מוכר..אז הבעיה היא שהספק לא מצליח לתת מספיק כוח?לאיזה ספק מומלץ לעבור לחומרה הנ''ל?? לא מחפש משהו יקר ואקסטרימי מדי.. שיהיה אמין הכי חשוב.תודה,רוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.