עבור לתוכן

אין שיפור לאחר ביצוע CROSSFIRE?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בדקתי בדיון השאלות ותשובות ורשום שם כי כול המשחקים תומכים בטכנולוגיות CF, לעומת זאת שאלתי בפורום של AMD לגבי זה ואמרו לי שלא כל המשחקים תומכים.

בעיקרון בדקתי את שיפור הביצועים ב-WOW, אבל כפי שאמרתי אינני מבחין באיזה שיפור, הFPS נשאר אותו דבר...

לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך הנוסף התקנתי מחדש את הדרייברים ובממשק הCATALYST מסומן לי בV כי מערך הCF פעיל.

האם ישנם עוד הגדרות שעלי לעשות? האם באמת לא כל המשחקים תומכים בCF?

מערך הCF המדובר הוא 2X Radeon 4870X2

תודה מראש!

פורסם

את השיפור רואים בעיקר במשחקי FPS.

פורסם

גם הבאנצ'ים אומרים, הוספת HD4870X2 נוסף למערך CF זאת טעות מיסודה ויש לכך סיבות רבות

הראשית היא תמיכה עילגת של הדרייברים.

יש לי שאלה אליך, באמת שHD4870X2 בודד לא הספיק לך בביצועיו?

(מהו כל מפרט המחשב שלך כולל מסך?)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות :)

הספיק לי הכרטיס מסך אבל תארתי לעצמי שזה ייתן לי בוסט נחמד למחשב שיגרום לו לסחוב לעוד כמה שנים.. בנוסף לכמה שנים שהוא אמור לסחוב עכשיו, המחשב כולו יחסית חדש

i7 920

P6T deluxe

6GB ddr3

לגבי המסך הוא samsung syncmaster t220p, 22 אינץ'

אז אתה אומר שעשיתי טעות? או שזה צפוי להשתנות בעתיד? (למשל דרייברים יעילים יותר?)

פורסם

עשית טעות, עוד בשנייה שקנית את הHD4870X2 הראשון למסך שכזה.

אין דבר כזה מחשב שיחזיק למשך שנים ואפילו לא 3 שנים (סתכל אחורה 3 שנים ותגיד לי איזה גרוטאות אתה רואה).

אם תוכל להזדכות על הכרטיס - מה טוב.

פורסם

(סתכל אחורה 3 שנים ותגיד לי איזה גרוטאות אתה רואה).

8800GTX :smile1:

בכל אופן, המסך שלו 1920x1200 כך שהטעות לא מקורה בהתאמה למסך, אלא במערך ה-quad CF המגוכח.

(אם תשאל אותי, ואתה לא תשאל כי אתה יודע מה אני הולך להגיד - גם CF רגיל \ דו ליבה זאת "טעות". ב-quad היא רק מוכפלת :))

פורסם

אם ניסית לבדוק שיפור בWOW

דע לך שWOW לא יודע מזה CF

פורסם

מזר כי בליזרד ו ATI אמורים להיות שותפים ;D

פורסם

המשחק בן 40...

הבדלים בביצועים אתה רוצה ? את זה תיראה רק ב 3DMARK למינהם...

לדעתי OC למעבד יציג שיפור במערך הזוי שכזה...

פורסם

אני לא מבין מה הפואנטה שקנית כרטיסים כאלה סתם? זה היה מיותר לחלוטין, בוודאי למסך כמו שלך.

פורסם

כל התגובות של חבל שקנית מיותרות לדעתי... הוא קנה... זה אצלו... ( והאמת שכל אחד לא מאיתנו לא היה מסרב לזוג כרטיסים כזה ) עשה לו טוב על הנשמה שיש לו... לפעמים זה לא פחות חשוב... ( אם התקציב מרשה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים