פורסם 2009 במאי 616 שנים שלום,1) איך אני מוחק כל מה שיש על המסך, למשל מה שיש ב DrawText למחוק שיהיה מסך נקי.2) אני רוצה לעשות אופצייה בתוכנת "צייר" שיהיה SAVE, האם יש DIALOG מוכן לשמירה ?תודה
פורסם 2009 במאי 716 שנים בשביל למחוק מה שכתוב בחלון פשוט תעשה מלבן באורך והרוחב של החלון ושיהיה בצבע רקע לבן.
פורסם 2009 במאי 716 שנים אתה יכול לקרוא לדיאלוג Open/Save הנפוץ של וינדוס עםGetSaveFileName ו GetOpenFileName
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר שלום,1) ב C# זה מובנה וקיים עם גרירה, איך אני משתמש ב C++ ?השתמשתי במה שרשום כאן במאמר ועכשיו נפתח לי חלון ש לSAVE AS אבל כשאתה לוחץ SAVEהוא לא באמת שומר, וגם לא נותן לבחור את הסיומת ואת שם הקובץhttp://support.microsoft.com/kb/3102942) אני צריך ליצור צייר עם אפשרות לבחור לצייר עיגול קו ריבוע, מישהו יכול לסייע ?כאמור הכל ב C++ ועם מחלקות, איך אני שולח פקודות ל WM_PAINT לצייר כל פעם משהו אחר,תודה
פורסם 2009 במאי 916 שנים 2) אני צריך ליצור צייר עם אפשרות לבחור לצייר עיגול קו ריבוע, מישהו יכול לסייע ?כאמור הכל ב C++ ועם מחלקות, איך אני שולח פקודות ל WM_PAINT לצייר כל פעם משהו אחר,תודהWM_PAINT אומר לחלון לצייר את עצמו. החלון צריך לצייר את כל מה שנמצא בו (יותר מדיוק, את כל מה שנמצא בתוך האזורים שאמרו לו שהוא צריך לצייר).כלומר, אי אפשר להגיד לחלון "תצייר עיגול" בעזרת WM_PAINT.מה שאתה יכול לעשות זה שכשחלון יקבל WM_PAINT אז תדאג לצייר את "מה שצריך לצייר" (לדוגמא עיגולים וריבועים). באחריות התוכנה שלך לנהל את קוד הציור וכן את הנתונים שאומרים לקוד זה "מה צריך לצייר".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.