עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט שמצאתי ב- 1800 ש"ח ב- foxpc - לשימושים ביתיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש בזמן האחרון מחשב בתקציב של 2K בערך. ללא מסך. הרצתי בימים האחרונים כמה שאלות, ואנשים עזרו לי פה מאוד, ואני רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם לעוד מפרט.

השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים והורדות, אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים. אני מודע לתקציב הצנוע, ולכן ברור שאני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים. רק שתהיה לו היכולת להריץ משחקים יחסית ישנים בלי בעיה. השאלה אם זה אפשרי...

חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט. שוב- אני לא מצפה למכונה שתהיה שקטה למרי, רק שיהיה יחסית שקט ולא ירעיש כמו טרקטור.

מעבד Intel Dual Core E8400 3GHZ 1333MHZ 6MB LGA775

לוח אם Intel nForce 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D

זיכרונות 2GB 800MHZ LIfeTime Warranty

דיסק קשיח Samsung/W.D 160GB 7200RPM SATA II

כרטיס מסך On Board GeForce 7050

כרטיס קול 5.1 Channel Audio

צורב Samsung X22 DVD-RW

רשת On Board 10/100/1000

מארז Cooler Master Elite 334

ספק כח 420W PSU

מקלדת Multimedia 2Lang

עכבר Optical Mouse

רמקולים Genius/SmartCom

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1628

ראיתי את המפרט הבא, שעושה רושם שכולל הרבה יתרונות: מעבד סביר (למרות שלא ברור לי למה dual ולא due, זה טעות של החנות?).

מארז+ ספק של חברה מוכרת ולא סתם זבל ג'נרי. והחנות קיבלה פה ביקורות טובות (היה לי חשוב שהחנות תהיה במרכז).

אגב, את הדיסק הקשיח אני מתכוון לשדרג ל- 320G בתוספת של 60 ש"ח.

אז אלו השאלות:

1. מה חושבים על המפרט? יעשה את העבודה?

2. אם אני משדרג את הכ. מסך ב- 300 ש"ח, זה יתן לי את האופציה להריץ משחקים בסיסיים כמו שצריך ? ואם כן, אז הספק יספיק?

3. שידרוג לוח אם ב- 60 ש"ח - כדאי ?

תודה רבה לכל העונים...

פורסם

למה אתה פותח עוד דיון,למה לא המשכת את הקודם? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407739.msg3501436#msg3501436

תקרא בבקשה את חוקי הפורום.

המפרט מFOX סביר, אבל הייתי משנה אותו.

-המפרט לא יריץ לך משחקים (ואני לא מדבר על משחקי דפדפן וכאלה). מה שהייתי מציע לך לעשות, זה לבקש שיורידו לך את המעבד ל E5200, ובהפרש תקח כרטיס מסך חיצוני חזק יותר שלפחות יריץ משחקים מודרניים על מינימום-מדיום כגון HD4670/9600GT.

-למרות שהספק מחברה מוכרת, הוא אינו איכותי במיוחד. נסה לבקש שיחליפו לך אותו לאחד כמו קורסאייר 400CX.

-מקלדת ועכבר אני מציע לך ללכת לחנות ולבדוק מה נוח לך.

במידה והיו לך עידכונים/שאלות בהמשך, אל תפתח דיון נוסף, אלא תמשיך את זה או את הקודם (אם לא ינעלו את זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים