עבור לתוכן

צריך הארדיסק פנימי של 1-1.5T, מה מומלץ ?

Featured Replies

פורסם

מהחיפושים ראיתי שהרבה מדברים על הסאמסונג, אבל ראיתיש אין להם 1.5TB.

איפה הנקודה המתוקה של נפח מול מחיר ואיזה דיסק באמת מומלץ מבחינת שקט ואמינות.

פורסם

יש להם אך הוא עוד לא הגיע לארץ + אני לא חושב שהוא יהיה אטרקטיבי משום שהוא אמור להיות איטי יותר מהדיסק של סיגייט.

1TB במחירים אטרקטיביים: (אל דאגה, לא רק המחיר טוב- אלו כונני "ביצועים" מה שנקרא והם גם שקטים.)

HD103UJ של סמסונג- סדרת Spinpoint F1

ST31000333AS של סיגייט- סדרת Barracuda 7200.11- תצטרך לבדוק מה שאתה מקבל מבחינת קושחה ומספר סריאלי.

1.5TB היחיד שבמחיר אטרקטיבי:

ST31500341AS של סיגייט- כנ"ל לגבי הסיגייט הקודם שציינתי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406905.0

פורסם
  • מחבר

הבדלי הרעש והביצועים בין ה-1TB ל-1.5 משמעותיים ?[br]פורסם בתאריך: 6.05.2009 בשעה 15:43:42

איפה WD בכל הסיפור הזה ?
פורסם

ל-WD יש את ה-WD10EADS שהכי קרוב בביצועים וברעש לשני כונני ה-1TB שציינתי. הוא שקט באותה מידה, מציג ביצועים מעט פחות טובים ואילו המחיר מעט יותר יקר ולכן אני נמנע מלהמליץ עליו. הוא מעט פחות טוב אז רק אם הוא היה יותר זול - הוא היה עדיף.

המחיר של ה-WD15EADS הוא מופקע (כונן 1.5TB) ולכן אני בכלל לא מדבר עליו.

מן הסתם שיש עוד כוננים, אף פעם לא חסר אבל הם פחות אטרקטיביים ביחס של מחיר לביצועים. למשל, ST31000518AS שהוא מהסדרה החדשה Barracuda 7200.12, הוא מציג ביצועים מצויינים בגלל שהוא מכיל רק 2 פלטות, ככל הנראה גם מאוד שקט (לא ראיתי עדיין ביקורת שבחנה את האספקט הזה) אבל התוספת של הביצועים אינה כ"כ גדולה ביחס לתוספת במחיר (אל מול הסמסונג והסיגייט שציינתי קודם לכן.)

לגבי הפרש הרעש- ההבדל במנוחה זניח ואילו במאמץ כ-2-3 דציבלים שזה דיי מספיק בשביל להבין שה-1TB-ים שציינתי שקטים יותר.

(כל תוספת של 3 דציבלים מכפילה את רמת הרעש.)

פורסם
  • מחבר

תודה ! נראה לי טרה יספיק לבינתיים. ואלך על הסאמסונג כנראה אם הוא כזה מומלץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים