עבור לתוכן

עזרה: צריך מהירות חיבור גבוהה יותר (ONLINE FPS) אבל רחוק מהמרכזת של ADSL

Featured Replies

פורסם

החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה.

האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות?

מה החיבור המהיר והטוב ביותר?

תודה רבה.

עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.

פורסם

אפשרי שזה יעזור לך , אבל רוב הסיכויים שעם השירות שניתן על הקוים UBR - לא יעזור לך בגרוש.

אם אתה רוצה יעזור לך יותר אם תשתמש בחבילת גיימר שתומכת בשרת אליו את מתחבר ולדעתי יעזור לך גם לעבור לספק אחר (ומנסיון אישי אני ממליץ על אקספון).

פורסם

משחק לוקח בערך 20 KBPS אם לא פחות ברשת, ז"א שאפילו אם יהיה לך 20 מגה הפינג שלך לא יהיה יותר טוב. מה שכן הייתי ממליץ לך לעבור לבזק בנלאומי 2.5 מגה בחבילת גיימר, עם זה יהיה לך אחלה פינג. מנסיון...

פורסם
  • מחבר

digitalseeker: לאקספון יש חבילת גיימר? מעבר לשיפור (לא יהיה קשה) בשירות לקוחות מה יצא לי מלעבור ספק? ומה זה אומר - "תומכת בשרת אליו אתה מחובר" ?

באופן כללי יש חבילת גיימר במהירות יותר מ2.5?

פורסם

א.אין לי מושג אם יש לאקספון שירות גיימר , אבל שווה לנסות לראות אם יש להם קישור טוב יותר ממה שיש לך כעת , במיוחד שאתה מתחבר בשיחה ואם לא מספיק טוב 5 דקות אחרי גם מנתק את המנוי.

ב.החברות שכן תומכות בגיימר רוצות יותר כסף על מנת שתקבל תיעדוף ברוחב פס אל שרתי משחקים , כמובן כדי לעשות את זה הם הגדירו את הכתובות של השרתים עם התיעדוף , לכן לא יהיה טעם להתחבר על גיימר במידה והשרת אליו אתה מתחבר לא ברשימה הזאת.

ג.כדאי לבדוק מהירויות עם עוד חברות , במיוחד כשנטויזן אם תשאל אותי עגלה של סופר , אני מתפלא שהם לא גובים מטבע של 5 שקל לשימוש.

ד.הגברת מהירות לא תשפר ברמה שתרגיש , לפחות לא במהירויות הללו , אולי אם היה מדובר על 100 מגהביט ומעלה.

ה.אם ממש יש לך הרים של כסף , יש גם שירותי גלישה עם תיעדוף גבוה יותר ללקוחות "עסקיים" (כאילו שמוכנים לשלם יותר)

פורסם
  • מחבר

תודה.

צחקתי מהעגלה של סופר ו5 שקל....

כרגע יש לי PING של 16 - 18 MS . יש טעם בכלל להתעסק עם זה מבחינת שיפור שעוד אפשר להשיג?

פורסם

במהירות כמו במהירות אין כזה דבר מהיר מדי !

רק איטי מדי כמו נטויזן.

אני אומר תנסה עם כל ספקית מול השרתים בהם אתה משחק , תראה מה הכי מהר וכמו בנהר - זרום איתם !

פורסם

אתה חי בסרט.

15-18MS זה אחלה זמן תגובה, אין טעם לנסות להמהיר את זה - זה לא יקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים