עבור לתוכן

פיצול חשבונות אימייל באווטלוק

Featured Replies

פורסם

אהלן,

עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו.

עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS)

אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו.

יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים.

בתודה מראש, אריק.

פורסם

כנס לקובץ, זהות חדשה וצור זהות חדשה.

בכל זהות צור חשבון דואר ודלג בין הזהויות כדי לקבל גישה לכל INBOX אשר יוקדש כולו לחשבון הדואר הקיים באותה זהות.

נ.ב. ההליך מתקבל באאוטלוק אקספרס; באאוטלוק רגיל אפשר ליצור הליך דומה של יצירת פרופיל חדש דרך לוח בקרה. (=> עבור WIN 9X)

פורסם

הסיבה שהחשבונות בהוטמייל קיבלו תיקיות משלהם היא שהם webmail, תאי דואר נורמליים מגיעים ל inbox הרגיל.

פיצול לחשבונות משתמשים כפי שהציעו הוא הכי יעיל במקרה שלך, למרות שאתה יכול ליצור תקיה נכנסת אחרת ולהגדיר mail rule שיעביר את המייל שנשלח לאותו חשבון לתיקיה הרצוייה.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, יותר מתאים לי באמת לפתוח תיקיית אינבוקס נוספת, ולהגדיר שמיילים מהחשבון של העבודה יעברו אליה, ואכן עשיתי זאת בעקבות ההמלצה.

הייתי רוצה לסדר את ה"עץ" של התיקיות, כך ששני תיקיות ה INBOX שלי יופיעו זו מתחת לזו, ולא אחת למעלה (ישירות מתחת לLOCAL FLODERS) ואחת למטה (מתחת ל DRAFTS), כיצד ניתן לסדר את הסדר הלוגי שבו הן מופיעות ? (שימו לב, סדר לוגי, לא היררכי, בסדר ההיררכי שלהן הכל בסדר, שניהן מתחת ל LOCAL FOLDERS)

בתודה,

אריק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים