פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים השאלה ממצאת את עצמהנ.ב. לא היה ולא יהיה פה שום ערנב (לא בעברית, לא באנגלית ולא באמהרית או כל שפה אחרת) כיוון שתרד זה נגוע בטומאה התת-ערנבית בשם "מקצוע צרפתית"
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים עוד SPAM וגמרנו.. . מה זה קשור למחשבים ? מה שיר קשורה למחשבים ? השיעורים האלה הם חארטה. זה ממילא לא נלמד מספיק ברצינות ומספיק שעות כדי שתצא מהתיכון עם שפה שאתה יכול לדבר, לכתוב ולהבין.. זה בעיקר לפרוטוקול.
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים מחבר עוד SPAM וגמרנו.. . מה זה קשור למחשבים ? מה שיר קשורה למחשבים ? OFF TOPIC
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים מה עם אנשים שיש להם פטור? (כמוני!!!!!!)לעזאזל,לחצי כיתה שלי יש פטור...למה לי אין?! :'(
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים מחבר זה רק אצלנו או שגם אצלכם כל שנה יש מורה לצרפתית חדשה אחרת נמוכה וג'ינג'ית? (ברצינות!)חוץ מאחת שהייתה לנו בז' אחרי שיצאה המקורית לפנסיה, והחדשה הייתה סתם סטודנטית עם פזילה (לא שאכפת לי)
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים עוד SPAM וגמרנו.. . מה זה קשור למחשבים ? מה שיר קשורה למחשבים ? השיעורים האלה הם חארטה. זה ממילא לא נלמד מספיק ברצינות ומספיק שעות כדי שתצא מהתיכון עם שפה שאתה יכול לדבר, לכתוב ולהבין.. זה בעיקר לפרוטוקול.גם אנגלית לא מלמדים הכי טוב....
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים מזל שנפטרתי מהשפה המטומטמת הזו בשנה שעברה, מה שהייתי צריך זה עובר, וגם את זה הוצאתי בקושי...
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים אינ לומד בעמל ב'.אצלנו לא מלמדים כאלה שטויות.עמ"ל = עברינים מנסים ללמוד. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים אינ לומד בעמל ב'.אצלנו לא מלמדים כאלה שטויות.עמ"ל = עברינים מנסים ללמוד. ;D ;Dבעיקרון זה ערסים מנסים ללמוד בחאווה.. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים צרפתית זה סתם דפוק אבל יש לי 80 פעם ראשונה (וזה אחרי שנתיים של 40) כי המורה שלנו התחלפה ואני לא יודע מה הקטע שלה.... אנחנו באמצע המבחן קמים , הולכים , שואלים , צועקים , מעבירים מבחנים, ואפילו לא מתאמצים שהמורה לא תראה אותנו.... והמחנכת יודעת , אבל היא נחמדה , לא אכפת לה מזה , העיקר שיהיה פחות נכשל התעודה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.