עבור לתוכן

אגוזי Almonds

Featured Replies

פורסם

היי,היום אכלתי קופסה שלמה שלהם.

רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לגוף..

:xyxthumbs:

פורסם

כמו כול דבר החיים להגזים זה לא טוב.

פורסם

שקד היא המילה שאתה מחפש.

ויש בהם ציאניד אז אישית הייתי יורד טיפה בכמות.

There are two forms of the plant, one (often with white flowers) producing sweet almonds, and the other (often with pink flowers) producing bitter almonds. The kernel of the former contains a fixed oil and emulsion. As late as the early 20th century the oil was used internally in medicine, with the stipulation that it must not be adulterated with that of the bitter almond; it remains fairly popular in alternative medicine, particularly as a carrier oil in aromatherapy, but has fallen out of prescription among doctors.

The bitter almond is rather broader and shorter than the sweet almond, and contains about 50% of the fixed oil which also occurs in sweet almonds. It also contains the enzyme emulsin which, in the presence of water, acts on a soluble glucoside, amygdalin, yielding glucose, cyanide and the essential oil of bitter almonds, which is nearly pure benzaldehyde. Bitter almonds may yield from 49 mg of hydrogen cyanide per almond.[10][11] Extract of bitter almond was once used medicinally, but even in small doses effects are severe and in larger doses can be deadly; the cyanide must be removed before consumption

כדי שלא תכנס לפאניקה או משהו.

הגוף יודע לפרק ציאניד, והרעלה מתרחשת כאשר כמות הציאניד שנכנסת לגוף בבת אחת היא גדולה.

פורסם

אויש נו. זה לא יכול לפגוע בגוף שלו גם אם יאכל קילו של שקדים.

מה שכן, חוץ מהערך הקלורי המאוד גבוה שלהם הם גם מאוד בריאים, במיוחד לאנשים שמתאמנים באופן קבוע.

אכילה של שקדים בכמות מספקת מזרזת את חילוף החומרים וגורמת לגוף לעכל חלבונים ושומנים בצורה טובה הרבה יותר. בעזרת כל אלו, לגוף הרבה יותר קל לפתח שרירים

בתיאבון!

פורסם

לא לשכוח שבתמצית שקדים יש ציאניד.

פורסם

לא לשכוח שבמים יש חרא.

פורסם

תגדיר קופסא, באגוזים יש כמות מטורפת של קלוריות ואחוזי שומן מאוד גבוהים, במיוחד אם הם קלויים.

בממוצע באגוזים יש מעל ל600 קלויות ל100 גרם, חפיסה בד"כ נעה בין 100 ל250 גרם, ככה ש250 גרם זה בערך חצי מצריכת הקלוריות היומית של בן אדם שעושה פעילות גופית...

פורסם
  • מחבר

תודה,אני מתאמן קצת רזה.

לפי מה שהבנתי יש ציאניד רק בbitter almonds

כך שאין לי מה לדאוג.

+

אני לוקח omega 3 בגלולות אחרי ארוחה כך שאני מקווה לעלות קצת במשקל. ::)

פורסם

מה דעתך פשוט לאכול כמו בנאדם במקום לפרק קופסאות של שקדים, ולאכול גלולות?

פורסם

במיוחד אם הם קלויים

למה זה?

פורסם
  • מחבר

מה דעתך פשוט לאכול כמו בנאדם במקום לפרק קופסאות של שקדים, ולאכול גלולות?

אממ.. לעלות במשקל מהר יותר?

תגדיר "לאכול כמו בן אדם"

פורסם

הקליה מיבשת אותם, ככה המשקל הכללי יורד אבל כמות הקלוריות נשארת זהה

נ.ב. המטרה היא לא לעלות במשקל מהר, אלא לעלות במשקל נכון. אם אתה לא אוכל את השקדים האלה כחלק מתזונה מאוזנת זה לא שווה כלום, וסתם תפתח הרגלים רעים.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אולי כמה מומלץ ביום?

בהתחשב בזה שאני לוקח גם גלולות.

פורסם

אממ.. לעלות במשקל מהר יותר?

תגדיר "לאכול כמו בן אדם"

אסור לעלות במשקל מהר!

אז צפיפות העצמות שלך לא מספיקה לעלות בהתאם ואת מזיין לעצמך את הברכיים ואת עמוד השדרה...

אתה רוצה בגיל 30 לקבל 4 פעמים בשנה זריקות בברכיים ובגב בגלל כאבי תופת?

תעשה את זה מאוזן.

פורסם

פשוט תאכל קצת יותר בכל ארוחה (אוכל, לא שטויות)

ואגב,

אתה יודע אולי כמה מומלץ ביום?

בהתחשב בזה שאני לוקח גם גלולות.

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים