עבור לתוכן

צריך יעוץ לגבי 260GTX צריך כרטיס מסך עד 1100 שקל מחנות SKYPC שיחזיק במפרט הזה.

Featured Replies

פורסם

בכל המבחנים של כרטיסי מסך, עד 1680X1050 כולל , ההשפעה של המעבד על המשחק היתה יותר גדולה מטיבו של כרטיס המסך.

לכן ברזולוציות שאתה משחק אין ממש טעם בכרטיס סופר חזק מאחר וכל משחק שיש היום או שיצא בעתיד יושפע יותר מהמעבד שלך יותר מאשר כרטיס המסך.

כשתשדרג מסך , תשדרג את כרטיס המסך או לחילופין תחליף כרגע כרטיס מסך למשהו בסגנון ה4770.

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בכמה אחוז ה 4770 יותר חזק משלי?(8800GT)

ועכשיו התקשרתי לחנות SKYPC שאני רוצה לקנות ממנה שאלתי אותם... אם הספק יפעיל את ה260GTX 55NM הוא אמר 99% שזה כן כי יש לי ספק ממש חזק.. אבל יש סיכוי קטן שלא יעבוד...הבעיה שלי היא שאני לא רוצה לקנות ספק... חזק יותר כי זה גם עולה הרבה כסף.. וגם אז יהיה לי פחות כסף לכרטיס מסך...

מה אתם חושבים?

ואם כבר.. אתם יכולים להמליץ לי על ספק כוח שיפעיל לי את הכרטיס מסך 260GTX בלי בעיה וגם שהוא יהיה הכי זול? ואני מבקש בבקשה שתביאו לי מהחנות SKYPC.

תודה

פורסם

חזק ב25%-30%

פורסם

יותר בכיוון ה - 20%.

בכל מקרה ה - 8800GT מספיק בהחלט ל - 1280X12024 ואין אעם להחליף אותו כרגע.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד שנגיד יש כרטיס מסך עם CORE 216 יש כולה 5% יותר בוצועים מאשר אותו כרטיס מסך עם CORE 192??

אז למה כזה הפרש גדול בין המחירים?

אז כבר עדיף לקנות את הכרטיס ב830 שקל לא?מאשר 1150 שקל של 216.... אני צודק?

וגם שם יש 2מאווררים שזה טוב ל OC.

פורסם

קראת את ההודעה האחרונה שלי פה ?

פורסם
  • מחבר

קראתי... אבל אני בכל זאת רוצה לקנות... כי אחר כך אני יקנה מסך חדש...

אז אתה יכול בבקשה לענות לי על התגובה שלפני זאת?

"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ה רוצה להגיד שנגיד יש כרטיס מסך עם CORE 216 יש כולה 5% יותר בוצועים מאשר אותו כרטיס מסך עם CORE 192??

אז למה כזה הפרש גדול בין המחירים?

אז כבר עדיף לקנות את הכרטיס ב830 שקל לא?מאשר 1150 שקל של 216.... אני צודק?

וגם שם יש 2מאווררים שזה טוב ל OC.

"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פורסם

יש GTX 260 216SP ב - 1000.

פורסם

אני אישית לא מוצא את התוספת לגרסאת ה-216SP שווה. לשלם 170 ש"ח בשביל תוספת של 8% לביצועים (בממוצע) וצריכת חשמל נמוכה באופן לא קריטי במיוחד?

מילא אם זה היה 100 ש"ח או שגרסאת ה-192SP הייתה נמכרת עם קירור סטוק (ולא עם קירור זהה לזה של גרסאת ה-216SP).. אבל ככה? עדיף לחסוך כבר.

אם אתה לא חולה ביצועים גדול במיוחד או שאתה בעל ספק חלש, אתה תמיד יכול לקנות מסך 22" זול וטוב ב-850 ש"ח ו-HD4770 בעוד 550 ש"ח. אין שום טעם שאגיד לך כמה זה יעצים את חוויית המשחק.. כשמנסים יודעים :xyxthumbs:

אגב, עוד אופציה היא לחסוך עוד ולרכוש מסך 24" עם HD4770. אומנם תאלץ להתפשר בהגדרות, אבל חוויית המשחק תהיה הרבה יותר טובה מזו של מסך 22".

פורסם

אני אישית לא מוצא את התוספת לגרסאת ה-216SP שווה. לשלם 170 ש"ח בשביל תוספת של 8% לביצועים (בממוצע) וצריכת חשמל נמוכה באופן לא קריטי במיוחד?

40W זה דיי הרבה לדעתי...

זה כמו 2 HDDים במחשב :-\

פורסם

זה יותר מ-2 הארדיסקים.. אם 2 הארדיסקים היו צורכים 40W מן הספק מצבנו היה רע.

ובימינו, כשמערכת ממוצעת צורכת 250W ורוכשים לה ספק 400W אמיתי, 40W זה הבדל לא משמעותי במיוחד. מה גם שאנו מדברים על מצב מאמץ כמובן, מצב בו המחשב לא נמצא רוב הזמן.

פורסם
  • מחבר

Omry

אני רוצה להבין נכון...

כדאי לקנות את הכרטיס ב 830 שקל... כי יש לו קירור טוב וגם זה הבדל של 8% בוצועים... ולחסוך 170 שקל..

נכון?

דרך אגב... לספק שלי:Liberty 400W יש לו 30A נכון? אני לא יודע מזה. אבל 30A יש לספק שלי?

כי יש ברטיסי מסך שכתוב שהם צריכים 38A ויותר... האם אני צודק?

עוד דבר...

לפי המערכת שלי...

ה GAINWARD:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995

הוא אחלה כרטיס מסך... הוא יפעל על ספק שלי?

כן ו לא ? אני עוד מעט מחליט מה להזמין...

פורסם

הספק שלך יחזיק את ה-GTX260, אבל יתאמץ. אם אתה לא מתכנן לשדרג את המסך אין שום טעם לשדרג בכלל את המערכת. אם אתה משדרג את המסך ל-22", תשדרג גם את כרטיס המסך ל-HD4770 (לאחר שתמכור את הכרטיס הנוכחי שלך, כמובן).

פורסם

ה - GW צורך פחות מה - INNO3D ולכן מומלץ יותר למערכת עם ספק חלש יחסית כמו שלך.

בלי שדרוג מסך מיותר לקחת כרטיס ברמה כזאת כמובן (יש מסכי 24 זולים כבר, מומלץ).

פורסם
  • מחבר

תודה... אני הקח את הGAINWARD...

ואפשר המלצה על מסך 22 או 24 כמה שיותר זול xD?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים