עבור לתוכן

פורט 80 חסום בHPNA?

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני.

במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות.

דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי)

בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר.

אגב, שלחתי פינגים ל- 10.0.0.138 וכולם הניבו לי תוצאת "request timed out" למעט מקרים מועטים מאד שבהם אחרי כמה שניות ארוכות השרת החליט לשלוח לי replay. קרה לי גם (באותו הקשר לפינגים) שהאינטרנט עבד לדקות ספורות ואז שוב נדפק.

אשמח לפתרונות, אני לא אוהב לפרמט .. תודה

פורסם

איזה מתאם HPNA? שלpowenet או 2Wire?

אני מציע לך פחות להקשיב לתומכים במוקדים ויותר להיגיון.

ניסית אגב לבדוק ב safe mode with networking את המצב?

פורסם
  • מחבר

המודם והנתב הם של powernet. לגבי הsafe mode, עושה לי אותה בעיה כמו במצב הרגיל : קישוריות מוגבלת או חסרה.

פורסם

הבעיה היא לא בהכרח במחשב שלך לכן לא הייתי קופץ למסקנות.

בציוד של Powernet ניתן לבדוק את הקישרויות של המודם למתאמים בתוך הממשק שלו.

אני כבר לא זוכר בדיוק את סדר התפריטיטם אבל זה נמצא איפשהו בקטגוריית HomePNA בה אתה יכול לבדוק ערוץ עולה ויורד לנקודות קצה לפי כתובת הMAC שלהם (כאשר הם מזוהים לאחר סריקה).

פורסם

ניסית להגדיר IP סטטי בכ. רשת ?

10.0.0.5

255.0.0.0

10.0.0.138

פורסם

איך IP סטאטי קשור לזה שהמתאם לא יכול לתקשר עם שרת הDHCP של המודם-נתב?

הרי הבעיה יכולה להיות בכלל בתשתית הטלפוניה בתוך הבית שלו.

פורסם
  • מחבר

^^

גם אני חשבתי על הקטע של תשתית הקווים אבל אני מעדיף לחשוב בצורה יותר פשוטה כי מן הסתם שאני לא הולך לשבור קירות בבית.. יש לנו תשתית יחסית ישנה, אבל זה לא משנה את העובדה שהמתאם מתקשר עם הDHCP (גם הIP סטאטי מן הסתם לא עוזר כי המחשב מקבל IP אוטומטי מהנתב ומהמתאם) ולכן האינטרנט אמור לעבוד .

אני צריך לחבר מחשב אחר בחדר שלי למתאם כדי לוודא שהבעיה היא באמת במחשב שלי ולא בתשתית, הבעיה היא שאין לי מחשב נייד בבית וסיפור להעביר את המחשב של אחותי אלי בשביל לבדוק.

עוד רעיונות?

פורסם

מי אמר לשבור קירות?

זאת בדיקה שלוקחת לא יותר משתי דקות בממשק של הנתב שלך (יש לך מזל שיש לך ציוד HPNA3 ולא משהו יותר ישן).

פורסם
  • מחבר

מי אמר לשבור קירות?

זאת בדיקה שלוקחת לא יותר משתי דקות בממשק של הנתב שלך (יש לך מזל שיש לך ציוד HPNA3 ולא משהו יותר ישן).

העברתי את המחשב של אחותי לחדר שלי וחיברתי אותו למתאם. האינטרנט עובד (איטי להחריד, אבל עובד)

אז מן הסתם שהבעיה היא תוכנתית ..

פורסם
  • מחבר

מאז שהיה לי את הHPNA בערך לפני חצי שנה זה היה איטי . הבעיה של האינטרנט שלא מתחבר התחילה לפני כשבועיים..

פורסם
  • מחבר

אני אומר עדיין לבדוק קישוריות HPNA קודם כל.

אבל כבר הוכחתי לכם שהמתאם מתקשר עם הנתב.. ושהמתאם עובד במחשב של אחותי אם אני מעביר אותו לפה.. אז הבעיה היא חייבת להיות במחשב שלי..

אם אני אפרמט את המחשב וזה יעבוד , וכמו שאמרתי האינטרנט איטי מאד דרך המתאם, כמה בערך יעלה לי להחליף תשתית קווים בבית (התשתית ישנה) או שזה לא יעלה לי בגלל שבזק אחראים להכל ואנחנו משלמים להם על זה כל חודש?

תודה

פורסם

אתה יכול לעשות מה שבא לך או לפחות להקשיב לעצה של נשים שמכירים את הציוד.

תיכנס ל status>HomePNA בממשק

ותהיה לך שם אפשרות של סריקת תחנות קצה

כמו בעמוד 25 במדריך.

תבצע בדיקה לתחנות קצה ותראה מה הnoise margin שאתה מקבל ב db.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים